29 feb. 2012

Iniţiativele salvatoare ale tinerilor politicieni scăpaţi de sub paturi

Casa Poporului va fi donată!
Motto-ul vitriolurilor: "Să nu se confunde necesităţile stilului cu intenţia, pe care nu o am, de a insulta." 
Tudor Arghezi  

Victor Ponta donând
Ca să nu se transforme iremediabil într-un domn Goe al politicii, Victor Ponta a reuşit să infirme toate zvonurile privind rămânerea sa într-un stadiu de dezvoltare incipient dovedind pe deplin faptul că nu este un retardat, ci doar un imatur senil. Printr-o acţiune demnă de golanii fesenişti care mărşăluiau devalizator în glorioşii ani '90, strălucitul etern repetent (cel puţin la purtare) domn Ponta şi-a dovedit înalta clasă de puşlama.
Astfel, recunoscând că visele erotice cu Roberta Anastase au început să-l tulbure într-un mod atât de insuportabil încât prezenţa la muncă alături de ea este pură teroare, Victor Ponta şi-a început cu suspans declaraţia de presă în cadrul căreia a dorit să explice de fapt ceea ce l-a determinat să doneze Casa Poporului.
Conform celor spuse de Preşedintele PSD, gestul său l-a avut ca anti-model peVictor Lustig - omul care a vândut - de două ori! - turnul Eiffel. De asemenea, Victor Ponta s-a străduit să ne convingă că această decizie nu are la bază dorinţa sa de a concura cu unul dintre cei mai străluciţi escroci din lume, ci nevoia irepresivă de a scăpa de Roberta Anastase care, în calitate de preşedintă a Camerei Deputaţilor, precum şi de fantasmă sexuală cu probleme la aritmetică, se face vinovată atât pentru faptul că i-a lăsat pe unii pesedişti fără o parte din venituri, cât şi pentru dezastrul său erotic.
Fără a explica totuşi cum poate deveni credibil un demers care miroase a gogoriţă şi lăsând suspendat mecanismul prin care va reuşi să-şi ducă la bun sfârşit intenţia de a dona Casa Poporului (unui bătrân căruia i-au murit două găini pe care le-a luat cu el în casă ca să nu îngheţe dar care au murit sufocate pentru că le-a băgat cu el sub plapumă) din câte am putut noi înţelege), Victor Ponta a mai dat asigurări că o va face în mod sigur să plângă pe Roberta Anastase pentru că l-a minţit în faţă celorlalţi copii că-i dă şi lui jucăria ei, ca apoi să anunţe că a vrut doar să-l necăjească şi că el e doar un… mincinos! Însumând, Victor Ponta, înţelegând să se răzbune şi pentru diurnele tăiate colegilor săi care nu au semnat şi nu au participat la vot, a înţeles că trebuie să impresioneze electoratul tembel prin donaţii substanţiale şi nu doar simbolice… Cum pe cine să se răzbune?! Pe noi, boii care mai votăm cu ochii-n în gura lor!
Şarjă de S-M C.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sinceritatea e mai bună decât toate.