11 feb. 2012

Când succesul facil te face să regreţi amarnic puşcăria

În căutarea absolutului 
Motto-ul vitriolurilor: "Să nu se confunde necesităţile stilului cu intenţia, pe care nu o am, de a insulta." 
Tudor Arghezi 

Dan Diaconescu auto-mutilându-se
Omul care (pare)a fi capabil să renunţe la găinării pentru a se scufunda  în cloacă - Dan Diaconescu Omul - a dat dovadă de o exclusivă şi senzaţională bărbăţie automutilându-se.
Ave, Dane, oteviştii te salutant!
Chiar dacă Omul care a fost efectiv aruncat într-un tomberon de către un reprezentant al otevimii a înţeles greşit tâlcul acestei isprăvi, în sensul că Dan Diaconescu a ales să se considere Salvatorul şi nu reprezentantul scursurii societăţii, El ar putea să mai aibă o şansă.
Devenind unic ofertant al variantei finale a politicii româneşti, preşedintele Partidului Poporului Cu Patru Clase a simţit nevoia comiterii unui gest emblematic, care să nu cadă sub incidenţa Codului Penal şi care, în acelaşi timp, să poată beneficia de o desfăşurare episodică.
Acuma, cârcotaşii vânduţi intereselor care vor răul ţărişoarei noastre ar putea cugeta: "Ce nu face omul ca să scape de puşcărie!" însă o asemenea atitudine este fundamental eronată. O dovedeşte poporul care îl iubeşte pe Dan şi o dovedeşte şi Dan care, la rândul său, îl iubeşte pe popor până la sacrificiu de (părţi lipsite de importanţă din) sine. Ce act de mai mare devotament faţă de popor vreţi decât cel pe care l-a făcut Dan!?!
Ave, Dane, oteviştii te salutant! continuare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sinceritatea e mai bună decât toate.