14 feb. 2012

Mutrele familiilor pseudo-regale ne pot înveseli puţin

Catindaţi surpriză la Primăria Capitalei
 Motto-ul vitriolurilor: "Să nu se confunde necesităţile stilului cu intenţia, pe care nu o am, de a insulta." 
Tudor Arghezi 

Prinţul Paul şi Prinţesa Lia plodind
Într-o conferinţă de presă dotată cu premii - la care oteviştii lui Dan s-au călcat în picioare ca să prindă câte un plic de ceai re-folosit - ţinută pe un morman de zăpadă, viitorul preşedinte a anunţat lansarea candidaturii Prinţului Paul de România pentru Primăria Generală a Capitalei la localele din 2012.
Dan Diaconescu a spus că îl susţine lipsit de convingere pă prinţ, pă nesuferita sa soţie (pe care nu ştie cum o cheamă), cât şi pă plodul lor de doi ani (pe care nu l-a văzut nici măcar în vreo poză dar care i se pare reprezentativ pentru falşii ţigani români de alte naţionalităţi decât cea maghiară pe care el îi va trimite să cerşească prin Europa).
Dan Diaconescu a explicat că face acest lucru pentru că are nevoie de banii lor (în eventualitatea că îi vor avea) şi că dacă a reuşit el să păcălească atâta lume de ce n-ar reuşi şi cu aceste oseminte domneşti care îşi dedică viaţa încercării de a convinge lumea că ar fi ceva de capul lor şi că au tot dreptul să fie super-ridicoli.
La rândul său, Prinţul Paul şi-a prezentat dosarul complet al proceselor câştigate pe post de program electoral şi s-a arătat încrezător în victoria sa cu scorul de 3 la 2 sau chiar 3 la 1 "a acestui match" (în original, n. n.). După spusele lui Paul de România, alegerea sa ca Primar al Bucureştiului va însemna deschiderea primei linii de succesiune la Primăria Generală şi odată cu asta, punerea la dispoziţia poporului bucureştean a tot ce prinde că a trecut prin mâna lu' tac'su, cum ar fi: facturi la case de toleranţă, recuperări de furtişaguri din pinacoteci, abonamente la aşezăminte culturalo-futăcioase etc.
Şarjă de S-M C.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sinceritatea e mai bună decât toate.