16 feb. 2012

Tricoul politic al oamenilor excepţionali nu poate fi deşirat

Adrian Năstase s-a mântuit din nou 
 Motto-ul vitriolurilor: "Să nu se confunde necesităţile stilului cu intenţia, pe care nu o am, de a insulta." 
Tudor Arghezi 

Adrian Năstase clarificându-se
Profund mişcat la găoază de nenorocirea abătută asupra victimelor acestei ierni nemiloase, mult-stimatul parlamentar de Mizil, porculeţ de câine arogant şi marcant geniuleţ al răului - domnul Adrian Năstase s-a hotărât să pună în sfârşit bombonica pe coliva mătuşei Tamara. Aleluia!
Astfel, în timpul unei ceremonii private (la care au participat, alături de familie, doar un procuror, un membru al Plenului Oficiului Naţional pentru Prevenirea şi Combaterea Spălării Banilor şi vreo doi-trei şpăgari cu care ne putem mândri oriunde), fostul premier a deshumat-o pe mătuşa Tamara pentru a-i lua bijuteriile.
Conform declaraţiilor lui Adrian Năstase aceste bijuterii nu au fost declarate în timpul anchetei şi nu se regăsesc sub nicio formă în dosarul soţiei domniei sale, Daniela Năstase pentru că "oricum, procurorii nu sunt capabili să probeze în mod convingător nici măcar un fenomen indubitabil de natura complicităţii circumstanţiale la problematica deontologiei".
Năstase, după ce i-a şutit cu o intelectuală religiozitate cele câteva kilograme de bijuterii ale femeii, s-a grăbit să le vândă unei firme conduse de Ristea Priboi şi să pună imediat banii în contul Danielei Năstase. Iar, pentru a nu fi acuzat că repetă o poveste deja clasată, banii care urmează să fie împărţiţi sinistraţilor chiar la sfântul aşteaptă nu au fost schimbaţi în moneda americană, ci în moneda forte a colegiului Mizil.
Şarjă de S-M C.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sinceritatea e mai bună decât toate.