2 mar. 2012

O răzbunare politică care depăşeşte puterea noastră de a face haz

Bătută şi obligată să cerşească
Motto-ul vitriolurilor: "Să nu se confunde necesităţile stilului cu intenţia, pe care nu o am, de a insulta." 
Tudor Arghezi  

Aura Vasile cerşind
Deşi ne-am obişnuit cu actele repetate de cruzime la care sunt supuşi unii dintre parlamentarii traseişti (mai precis, posturi pe care le-ar fi pierdut dacă n-ar fi trădat), pare neverosimilă ştirea precum că deputata (sau, mai bine zis - repudiata Aura Vasile) a fost obligată să suporte cazne fizice şi morale ca pedeapsă pentru măreţul său gest.
La fel de cur-în-două-luntre-istă ca deputata de Timiş Maria Barna, cealaltă curcă beată a PSD-ului care n-a rezistat în final cântecului de sirenă al celor patru stele de pe tunica generalului Gabriel Oprea (cu relaţii mari, chiar dacă acum e în rezervă), stimata doamnă Aura Vasile - mahalagioaica care a reuşit să ducă vulgaritatea explicită din Parlament până pe culmile unei inegalabile arte - a acceptat stoic răul cel mai mic. Concret, ţaţa-deputat a acceptat umilinţele la care a fost supusă de către troica Iliescu-Năstase-Ponta (îmbarcarea direct pentru Champ Elysee după ce i-au fost sfâşiate în prealabil ţoalele), decât să nu facă voia starostelui eminenţelor tuciurii de prin primării - cel care n-a suportat să-şi vadă troica Vanghelie-Voicu-Hrebenciuc poticnită-n drum (chiar dacă procurorii, se pare, ştiu de ce)…
Dovadă peremptorie a faptului că talentul ei înnăscut de jigodie pesedistă a sensibilizat diverse categorii de public, acesta a fost imediat recuperat de UNPR. Acest partid a decis ca Aur(eolat)a Vasile să devină ad-hoc vicepreşedintă a organizaţiei de Bucureşti. Aici, desigur, pestilenţialul vorbelor sale vor face casă bună cu lustrul şi ştaiful diplomatic de pe discursurile domnilor Cristian Diaconescu şi Marian Sârbu. Exemplu marcant pentru toţi cetăţenii cu suflet fripturistic, inegalabila Aura Vasile îşi va urma "crezul în nimic şi valorile şi principiile solide ale acestuia" şi va continua "războinică şi dedicată cauzei (stângii, n.n.) să se fâţâie prin Parlament", conform celor declarate.
Chiar dacă, probabil, nu sunt puţin foştii ei colegi de partid care au răsuflat uşuraţi ştiind că cea care îşi punea poalele-n cap cu o viteză descurajantă chiar şi pentru o maşină de curse, şi-a luat-o şi nu va mai perora ca la uşa cortului pentru ei, orice blogger de bun-simţ nu are voie să rateze evoluţia ulterioară a Aurei Vasile - garanţie a faptului că în Parlamentul României există şi oameni care sunt gata să sufere pentru cauza lor.
Şarjă de S-M C.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sinceritatea e mai bună decât toate.