7 nov. 2012

Suferinţa e la fel de bună ca şmecheria

Memorialul durerii continuă pentru Adrian Năstase 
Motto-ul vitriolurilor: "Să nu se confunde necesităţile stilului cu intenţia, pe care nu o am, de a insulta." 
Tudor Arghezi

Producţie a Casei de filme useliste
Mamă a unui falnic băiat, rezultat din împreunarea domniei sale cu Mira aia ciudată care apărea pe televizoare când se isprăveau emisiunile de la Televiziunea Republicii Socialiste România, doamna Lucia Hossu-Longin este capabilă de orice mârşăvie pentru a-şi vedea odrasla angajată pe viaţă în instituţia care i-a marcat destinul.
Astfel, uitând cu totul că este autoarea unui film documentar absolut demn, cu titlu: "Memorialul durerii", care va rămâne în mod incontestabil o realizare de referinţă, respectiva doamnă s-a dedat prostituţiei politice la bătrâneţe cu USL-ul, nu doar ca să-şi batjocorească reputaţia, ci şi ca să fie sigură că lipsa de caracter va rămâne în istorie o trăsătură dominantă a naţiei noastre.
În acest sens, doamna Hossu-Longin a făcut un tratament special pentru extirparea definitivă a obrazului şi a luat lecţii în mod intensiv pentru practicarea delirului ideatic. "Nu există ceva mai rău pe lumea asta decât Traian Băsescu. Acest personaj, care aparţine celui mai periculos sistem totalitar şi a creat propriul tip de totalitarism, care ar trebui să-i poarte numele. În acest context, nici nu mai e cazul să vorbesc despre faptul evident pentru toată lumea că justiţia acţionează în prezent numai la comanda politică a lui Băsescu", şi-a explicat proaspăta îmbolnăvită psihic adeziunea la valorile useliste.
În continuarea acestor gogomănii, renumita realizatoare tv, de curând reprofilată ca hoaşcă bătrână de partid, a ameninţat cu următoarele: "urmează să fac dreptate victimelor inocente condamnate de Băsescu în dosarul «Trofeul calităţii», prezentându-le posterităţii în chip de victime ale justiţiei din aceste timpuri şi comparând fără pic de ruşine şi remuşcare procesul leprei de Adrian Năstase cu cel al martirului neamului Iuliu Maniu".
Acest lucru a avut darul să bage în sperieţi pe oricine mai are un dram de onoare, cu atât mai mult cu cât doamna animalizată Lucia Hossu-Longin a înţeles să-şi apere cu dinţii recentul post obţinut în Consiliul de administraţie al TVR, pentru care de fapt se pare că ar fi incompatibilă.
"Colegi de-ai mei au cu zecile de firme, dar nu se leagă nimeni de ei. Ştiu de ce se leagă de mine, că vreau să-i cad la picioare domnului Năstase, dar este o prostie ca doamna Udrea, spre exemplu, să nu aibă nicio incompatibilitate, iar oameni modeşti, fără avere, să aibă", şi-a vărsat năduful curva bătrână.
Ea a mai precizat că a intrat într-o cursă contra cronometru cu oamenii lui Băsescu, în sensul că speră în mod sincer să poată termina filmul dedicat "suferinţei" lui Adrian Năstase înainte ca aceştia să dovedească că e o cutră. Numai că a apărut o problemă: "Domnă Hossu-Longin, nu credeţi că ar trebui să mai stau încă puţin în închisoare ca să mă puteţi compara cu Maniu?", a scris Adrian Năstase pe blogul său...
Şarjă de S-M C.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sinceritatea e mai bună decât toate.