26 nov. 2012

Paza bună trece somnul rău

Domnul Antonescu este pregătit pentru asaltul final
Motto-ul vitriolurilor: "Să nu se confunde necesităţile stilului cu intenţia, pe care nu o am, de a insulta." 
Tudor Arghezi

Nimic nu trece prin Antonescu 
Dacă lui Traian Băsescu - scăpat ca prin urechile acului de o rocadă promptă cu înrăitul blogger Adrian Năstase - nu-i va mai rămâne, după 9 decembrie decât opţiunea împăcării cu ideea destrămării stabilităţii, pe altarul căreia va crăpa, liberalului Tăriceanu i se pregătesc grozăvii.
În acest sens, dementul insolent şi somnolent care conduce în prezent latrina Partidului Liberal, a pregătit pe de o parte, o rezoluţie (ce va fi adoptată degrabă de noul Parlament, rezultat în urma trimiterii PDL-ului la culcare pentru următorii ani), prin care Băsescu va fi şi el trimis în exil - la cancelaria doamnei Merkel, mai precis - şi, pe de altă parte, o decizie internă în cadrul PNL, care va viza pedepsirea exemplară a apucătorului pe cărări greşite, Călin Popescu Tăriceanu, care şi-a permis să iasă din cuvântul căpeteniei sale imbecile, domnul Spin Absentescu.
Acesta, în urma zgârieturilor urâte pe faţă produse de unele afirmaţii ale lui Tăriceanu, a susţinut că, în ciuda faptului că se simte ameninţat de fostul lider al PNL, este pregătit de lupta internă, în acest sens, preferând să nu-şi mai scoată costumul de protecţie, nici măcar atunci când îl ia somnul în timpul discursurilor colegilor săi de mezalianţă.
"Tăriceanu a fost muşcat de ilegitimul de la Cotroceni şi nu se mai poate face nimic pentru el. Este atât de manipulat de Băsescu încât colegul nostru nu mai poate realiza atunci când vorbeşte cu minciunile actualului preşedinte. Boul de Tăriceanu, pe care îl vom da afară în şuturi din Partid imediat după alegeri, m-a înregistrat, atât pe mine cât şi pe celălalt cretin din fruntea alianţei, Ponta, când am făcut declaraţii împotriva UE, împotriva Occidentului, împotriva unor scursori româneşti care nu vor să înţeleagă cine mai are voie să doarmă în ţara asta", a declarat sceleratul Spin Absentescu.
Mai mult decât atât, scursura de frunte a liberalilor pociţi, i-a atras atenţia lui Călin Popescu Tăriceanu că îl aşteaptă o cursă pe motocicletă fără întoarcere în cazul în care va primi mandat de la Băsescu să se răscoale împotriva noii orânduiri din PNL. În plus, comentând aprecierile fostului premier Călin Popescu Tăriceanu, care a susţinut în plenul celor două Camere ale Parlamentului, că atitudinea de sifilitic a lui Spinuleţ faţă de liderii europeni a băgat România în corzile politicii UE, acest Somnorilă al neamului nostru cotropit de oameni josnici, a explicat faptul că domnul Tăriceanu nu a înţeles mecanismele şpăgilor care se pompează acum în PNL şi că, în cel mai fericit caz, îl va asmuţi pe Gigi Becali, precum şi partea galeriei Stelei care va mai fi cu el după declinul echipei, ca să-i arate el ce înseamnă să fii european la tine acasă când ai de partea ta aliaţi care nu respectă decât ceea ce le… ovine.
Şarjă de S-M C.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sinceritatea e mai bună decât toate.