17 nov. 2012

Politica e tot mai riscantă pentru femei

Gigi Becali a găsit metoda de a scăpa de femeile din politică 
Motto-ul vitriolurilor: "Să nu se confunde necesităţile stilului cu intenţia, pe care nu o am, de a insulta." 
Tudor Arghezi

Primele "piese" din colecţia Becali
Din ce în ce mai năucit de faptul că nu toate femeile care îi ies în cale au frumoasele trăsături de caracter pe care le-a putut descoperi de-a lungul timpului la oile sale, domnul Gigi Becali a dat ordin vlăjganilor săi eunuci de la Palat să le închidă într-un harem ad-hoc pe câteva dintre doamnele care şi-au permis să-i întoarcă vorba celui mai pios aromân din câţi ne-au făcut să urâm naţia asta cu înverşunare…
Prima victimă a adoraţiei pe care o simte acest Becali faţă de preacuratele care fac pipi în acelaşi fel ca Fecioara Maria, a fost contracandidata sa în alegeri, nefericita Antonia Dragomir, de la Partidul Ecologist Român, care se ocupă cu astrologia şi sexologia şi poate şi cu alte "păcătoşenii". Nefiind, în mod evident, de nivelul moral şi intelectual al domnului Gigi Becali, această femeie a ajuns sclavă la Palat mai mult din… prostie.
A urmat-o jurnalista băsistă Andreea Pora (despre care gurile rele spun că s-a dus singură la Palat că să aibă parte de o mâncare caldă şi de o baie). Având proasta inspiraţie să-i dea replica în direct celui care este Becali, aceasta a fost nevoită să se uite în oglindă şi să recunoască în lacrimi că seamănă cu ciocănitoarea Woody, după care a părăsit studioul, în direcţia Palat. În timpul respectivei emisiuni, după ce a fost comparată cu pasărea aceea trăsnită din desenele animate, doamna Pora a încercat să mai croncănească câte ceva şi chiar să zboare puţin, însă aceste încercări disperate nu au reuşit să înduplece persoana domnului Becali.
Următoarea doamnă cu care Gigi Becali a măturat pe jos a fost Adriana Săftoiu. Deşi ajunsă la vârsta maturităţii din toate punctele de vedere, fostul consilier prezidenţial al lui Băsescu nu a realizat că a interveni într-o discuţie pe care o ascultă şi un Becali înseamnă a-ţi scrie singur sentinţa… "Dacă aş avea în familia mea o femeie ca tine, aş exila-o. Ar fi cea mai mare ruşine!", a venit sentinţa finală din partea domnului Becali, în urma căreia Adriana Săftoiu va petrece ceva timp închisă între zidurile conforme cu cea mai austeră dar sănătoasă morală de la Palat. Acolo i se va spune "Pufuleţul lui Băsescu", tocmai în speranţa că divorţata doamnă Săftoiu îşi va băga unghia-n gât, reducând astfel cheltuielile de întreţinere ale acestui harem politic…
În sfârşit, ultima pe listă - datorită vârstei, probabil - listă care oricum rămâne larg deschisă în continuare a fost doamna Monica Tatoiu. Având de felul ei gura cam mare, respectiva doamnă s-a arătat deranjată de diminutivul "Monicuţa" cu care i s-a adresat liberalul din Pipera, inventat de Spin Absentescu. Reacţia domnului Becali a fost una de gentleman căci, în mod surprinzător, acesta a amânat sechestrarea Monicuţei Tatoiu la Palat până la sfârşitul acelei emisiuni, permiţând doamnei să-şi ia adio de la rude şi prieteni.
Încă un gest din care se vede cât de mult respectă femeile noii liberali!
Şarjă de S-M C.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sinceritatea e mai bună decât toate.