9 nov. 2012

Peticul îşi urmează sacul

Epopeea vitejilor patrioţi de la Gorj
Motto-ul vitriolurilor: "Să nu se confunde necesităţile stilului cu intenţia, pe care nu o am, de a insulta." 
Tudor Arghezi

Diaconescu şi Ponta - tandem pentru istorie
Dacă alegerile de care a avut parte până acum România - lăsată de Nea Nicu pe cele mai bune mâini de infractori născuţi, nu făcuţi - nu ne-au convins îndeajuns în privinţa potenţialului imens de totală lipsă de omenie de care dispunem, pleava ce stă să se reverse în Parlament, o va face.
În acest sens, la invitaţia generoasă dar inconştientă (fapt pentru care s-au împuţinat considerabil rezervele strategice de Xanax ale USL) a domnului preşedinte Antonescu - în continuare, obiect de studiu pentru paleontologia umană din spaţiul balcanic - gongul hârjonelilor electorale din Târgu Jiu care se vor încheia cu votul cetăţenilor români cu drept de sacoşă, pe 9 decembrie, a fost dat de însuşi duşmanul neîmpăcat al tuturor imbecililor (implicit, al uselimii, se înţelege), ambasadorul american, Mark Gitenstein.
Acesta nici măcar nu s-a uitat urât la vreunul dintre domnii Dan Diaconescu şi Victor Ponta, cei doi competitori pentru câştigarea paraliziei parlamentare având parte de un tratament egal, pe care SUA îl rezervă fosilelor politice din fostele ţări comuniste. "Dacă România ar fi ştiut încă de acum 22 de ani că, debarasându-se de un regim nedemocratic, represiv, de o economie planificată şi de o mentalitate dominată de frică, o va găsi pe Elodia sub identitatea domnului Ponta, cred că ţara voastră s-ar fi lăsat păgubaşă", a afirmat plin de amărăciune domnul Gitenstein.
Auzind despre acesta, domnul preşedinte al noilor liberali pătrunşi de un puternic spirit gregar s-a răzgândit şi l-a pus pe prietenul său politic, domnul Prim-ministru Victor Ponta să aducă degrabă pe altcineva care să deschidă jocurile electorale din 9 decembrie. Evident, domnul Ponta - ceasul rău, pisica neagră şi numărul 13 al USL, după ce acesta nu şi-a asumat o hoţie mai mare decât veacul - s-a conformat şi a apelat la zăpăceala domnului Martin Schulz (un socialist neamţ simpatic care are însă mereu probleme, născut fiind în vestul vestului Germaniei, în a face distincţia între Budapesta, Belgrad şi Bucureşti) pentru a reinaugura înscrierea la parlamentare. Domnul Schulz, cu toate că a fost dezamăgit de faptul că socialiştii români nu i-au făcut cunoştinţă cu Brâncuşi, s-a achitat mai mult decât onorabil de această sarcină, pe care nu doar că nu a înţeles-o, dar a şi condamnat-o ca fiind nesinceră. continuare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sinceritatea e mai bună decât toate.