13 nov. 2012

Cutumele lui Oprişan în pericol

Un pedelist a uzurpat dreptul exclusiv al baronului local de a lua mită
Motto-ul vitriolurilor: "Să nu se confunde necesităţile stilului cu intenţia, pe care nu o am, de a insulta." 
Tudor Arghezi

Imaginea înfometării pedeliste
În liniştita moşie focşăneană a baronului de Vrancea Marian Oprişan, un nemerinc de rând, pe numele său de băsisit imbecil, Alin Trăşculescu, s-a folosit de calitatea sa de deputat în Parlamentul Hoţiei şi preşedinte al Organizaţiei Judeţene Vrancea a PDL, pentru a pretinde ceva de mâncare de la reprezentantul unei societăţi comerciale useliste.
Nemernicul Trăşculescu (vedeţi, poartă şi nume de legionar acest animal care nesocoteşte regulile unui întreg judeţ pus la dispoziţia uselimii), iniţial a pretins suma de 5 euro, care ulterior a scăzut-o la 2 euro, însă văzând că nu poate înşela bugetul strict pentru şpagă al USL a spus că se mulţumeşte şi cu ceva de-al gurii, pentru că partidul său nu i-a mai trimis nici un ban de când a pierdut puterea şi de când doamna Sorina Plăcintă, sora sa de suferinţă a defectat…
Desigur, inculpatul pedelist Trăşculescu l-a constrâns prin ameninţare şi insulte pe conştiinciosul denunţător uselist să-i remită pachetul cu alimente pentru supravieţuirea filialei judeţene a PDL. Mai mult decât atât, pentru obţinerea alimentelor de la denunţător, susţin procurorii, deputatul a lăsat să se creadă că întreaga filială locală din judeţul Vrancea a repudiatului şi ilegitimului partid băsist (apropo, nu-i aşa că tot ce nu e uselist e ilegitim?!) e pe cale de a se sfârşi de inaniţie.
Iar, pentru că nici nu s-ar fi putut altfel, Elena Udrea  "păsărica lui Băsescu" (cf. descrierii ziarului "Cotidianul", n.n.) cum a auzit că Alin Şpăgulescu are curaj să-l înfrunte pe baronul Oprişan pe terenul mitei care îi aparţine în exclusivitate, a sărit şi ea că îşi vrea partea din ceea ce a primit nefericitul prins în flagrant. Astfel, fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului din Guvernul Bocitor, este cercetată şi ea alături de deputatul PDL pentru trafic de alimente, instigare la infracţiunea de fals în pachete destinate mitei electorale şi instigare la infracţiunea de schimbare a etichetelor cu termenul de valabilitate de pe mai multe sticle de ulei.
Potrivit DNA, în perioada 10 noiembrie 2012, ora 12 şi 10 noiembrie 2012, ora 12 şi câteva minute, Alin Trăşculescu, în calitate de muritor de foame după ce s-a ales praful politic de PDL, a primit - într-o singură tranşă - mai multe pungi şi sticle al căror conţinut pare a fi alimentar. Pentru a crea aparenţa de legalitate a primirii acestora, inculpatul pedelist şi-a falsificat greutatea afişată de cântarul pe care s-a urcat pentru a se stabili dacă se încadrează în greutatea legală cerută unui inculpat care este prins în flagrant în timp ce primea mită. În scopul obţinerii alimentelor, dar şi în încercarea de a înşela vigilenţa procurorilor anticorupţie, Trăşculescu a procedat la consumarea probelor care au constituit flagrantul şi la emiterea unui fals râgâit…
Şarjă de S-M C.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sinceritatea e mai bună decât toate.