16 nov. 2012

Propuneri electorale explicite

USL se gândeşte să satisfacă pe toată lumea după alegeri 
Motto-ul vitriolurilor: "Să nu se confunde necesităţile stilului cu intenţia, pe care nu o am, de a insulta." 
Tudor Arghezi

Domnişoara Cătălina în acţiune
Alegând-o pe domnişoara Cătălina Ştefănescu, de doar 23 de ani, pentru un post de deputat la alegerile parlamentare din 9 decembrie, uselimea nu a intenţionat să-şi bată joc de alegătorii colegiului din Turnu-Magurele, judeţul Teleorman, unde va candida respectiva speranţă a politicii USL, ci a dorit să scoată în evidenţă faptul că până şi secretara domnului baron Liviu Dragnea este mai de ispravă decât oricare pedelist încercat şi, desigur, îmbătrânit în rele…
Despre domnişorica Cătălina Prezervativescu se ştie că a fost propusă şi susţinută nu doar de secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a cărui zburdalnică secretară se află, ci de toate organizaţiile masculine din judeţ - aceasta ca recunoaştere a talentului tinerei social-democrate de a te dota cu un prezervativ - atât de rapid şi îndemânatic - încât nici nu-ţi dai seama ce se întâmplă…
Desigur, având deja suficientă experienţă în această practică, Cătălina noastră nu a mai fost supusă şi la alte probe pentru a i se încerca abilităţile din politică şi administraţie. Cu toate acestea, domnul Dragnea a pus-o pe tinerică să specifice în cv că a absolvit cursurile Facultăţii de Prezervative Aplicate Modern, din cadrul birourilor reunite ale USL.
Pe deasupra, Cătălina Ştefănescu ştie să execute cu atâta măiestrie dansul iniţiatic al prezervativelor folosite, încât acestea pot fi refolosite fără probleme. Mărturie în acest sens stă şi declaraţia de avere a tinerei publicată pe site-ul Agenţiei Naţionale de Integritate, conform căreia încă din 2011 deţine o colecţie impresionantă de prezervative folosite în toate organizaţiile de partid de pe cuprinsul teritoriului stăpânit de domnul baron Liviu Dragnea.
La rândul său, acesta a recomandat-o cu căldură şi cu şliţul desfăcut pe Cătălina Ştefănescu.
"Vorbeşte cu prezervativele fluent în mai multe limbi deodată. Eu am văzut-o descurcându-se de minune cu un englez, un portughez şi un rus în acelaşi timp, ca să nu mai punem la socoteală vreo duzină de flăcăi din judeţul meu… Este făcută poştă în PSD din anul 2008, iar în evaluarea candidaturii sale au fost luate în considerare atât studiile manuale, cât şi activitatea sa politică orală anterioară din cadrul Organizaţiei PSD Vâlcea, iniţial şi apoi la Secretariatul General al partidului", a precizat Biroul de Prezervative al PSD.
În prezent domnişoara Cătălina Ştefănescu se pregăteşte pentru debutul în Parlament antrenându-se la o fermă de bovine unde este angajată în prezent pentru a menţine buna dispoziţie a taurilor din cadrul Agrotrust SRL Alexandria. Pentru că este foarte apreciată la acest loc de muncă în care lucrează în condiţii destul de grele, suntem convinşi că tânăra îşi va aduce şi pe mai departe o contribuţie valoroasă în viitorul Şeptel al României care va rezulta după alegerile din 9 decembrie.
Şarjă de S-M C.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sinceritatea e mai bună decât toate.