8 nov. 2012

Scrisori politice celebre

Ramona Mănescu îi arată Vivianei Reding ceea ce merită 
Motto-ul vitriolurilor: "Să nu se confunde necesităţile stilului cu intenţia, pe care nu o am, de a insulta." 
Tudor Arghezi

Provocatoarea Ramona Mănescu 
Devenit un nume de tristă amintire înainte să fi auzit cineva de ea, doamna Ramona Mănescu se poate confunda de acum liniştită cu prostia adânc întipărită în conştiinţa neamului completată cu penibila infatuare adusă de PNL-ul umflat peste procentele lui fireşti de dorinţa de mărire a unor golani. Supărată că Europa şi-a făcut timp să vadă evoluţia politică contra naturii, stârnită în Ţigănica de nişte vite bine încălţate din conturi de furat, doamna fenomen al nesimţirii perene, Ramona Mănescu s-a pus cu o scrisoare penibilă pe Vivianne Reding, pentru a ne ţine minte, atât ea, cât şi restul lumii…
Pentru că UE ne-a oprit finanţarea pe trei programe operaţionale din cauza lăcomiei useliste şi pentru că ne-au pus la colţ de câte ori au avut ocazia, golanca penelistă a avut o răbufnire de talent epistolar şi şi-a transpus-o luând atitudine împotriva Viviannei Reding.
"Stimată amărâtă doamnă Comisar, cum vă explicaţi, jigodia dracului, faptul că în toate ieşirile dumneavoastră publice din timpul suspendării nemernicului imbecil de Traian Băsescu nu v-aţi îmbrăcat decât în portocaliu? De ce nu aţi făcut, fă, referire în rapoartele de monitorizare şi verificare ale României la cât sânge a băut sistemul corupt generat şi susţinut de Traian Băsescu de la poporul care l-a suspendat? De ce, atât dumneavoastră cât şi bestia aia de preşedinte Jose Manuel Barroso, deşi aţi fost la curent cu această situaţie care datează de mulţi ani şi creează enorm de multe probleme, în special, românilor care ne gândeam că putem fura în continuare mult şi bine fără să ne întrebe nimeni de sănătate, aţi ales să mergeţi pe burtă, hai, spune, fă, toanto!", i-a scris mahala-parlamentara Ramona Mănescu, doamnei comisar pe Justiţie Viviane Reding.
Mai mult decât atât, considerând că nu este de ajuns conţinutul epistolei, doamna Mănescu a mai scris unele lucruri profund patriotice şi pe plicul care a însoţit rândurile sale care au intrat deja în istoria diplomaţiei fecal-internaţionale. "Ia spuneţi doamna Reding, de ce ai tăcut ca o meliţă atunci când guvernele PDL, alături de Preşedintele României, Traian Băsescu, au încercat să rupă câte un picior sau o mână corupţiei din România, întotdeauna de la opoziţie, ce mai ai de zis, fă?", a adăugat ferm scursura liberală.
În calitatea de vice-preşedinte al Comisiei Europene, de comisar european responsabil pentru justiţie, drepturi fundamentale şi cetăţenie, doamna Vivianne Reding, dovedind că în fapt este cel puţin ceea ce este şi nicio lepădătură liberală nu va putea fi nicicând, nu a răspuns dementei Ramonei Mănescu decât în particular: "Cred că doamna asta va deveni o vacă de succes"...
Şarjă de S-M C.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sinceritatea e mai bună decât toate.