9 mar. 2012

Nu strică să ai întotdeauna la tine o basma curată

Pregătiri creştineşti de mineriadă
Motto-ul vitriolurilor: "Să nu se confunde necesităţile stilului cu intenţia, pe care nu o am, de a insulta." 
Tudor Arghezi  

Dana şi Adrian Năstase oferind
De departe cel mai pregătit din punct de vedere profesional dintre bandiţii care au ocupat funcţia de premier în Terra Valahorum (că tot îi place familiei sale să doneze hărţi vechi), condamnatul Năstase Adrian a pus-o pe doamna Dana să pregătească cam trei mii de mucenici - aşa cum a învăţat-o taică-su pe vremea când era ministrul agriculturii la Nea Nicu. Deşi aceste provizii par exagerate pentru condamnarea (în cele din urmă, cu suspendare, probabil), care îl aşteaptă pe bărbatu-său, ele ar putea să nu acopere pofta minerilor din Valea Jiului de a-şi pregăti muniţia pentru o incursiune devastatoare în Bucureşti.
În acest sens, cu ocazia sărbătorii Mucenicilor, familia prea-generoşilor Năstase s-a pus pe curăţenie în gospodărie ascunzând bine donaţiile nenumăratelor "mătuşi" şi a practicat diverse ritualuri de alungare a lui Băsescu, precum şi toate câte se cuvin împlinite în cinstea venirii Sfinţilor Mineri din Valea Jiului care sunt aşteptaţi să ungă din belşug cu miere şi sânge capetelor victimelor colaterale ce se vor înregistra la împlinirea obiceiului de la mineriade.
Actualul Preşedinte al Consiliului Naţional al PSD, a mărturisit că se roagă fierbinte ca agitaţia actuală din Valea Jiului să se transforme într-un "bulgăre de zăpadă". "Ne trebuie în momentul de faţă în România o nouă mineriadă care să aducă stabilitate politică. Forţa minerilor, chiar dacă nu mai e aceeaşi ca pe vremea mentorului meu Ion Ilici Iliescu poate să-l disloce pe impostorul de la Cotroceni. În acest sens eu sunt pregătit pentru dialogul de mulţumire cu dânşii iar soţia mea e gata să-i întâmpine aşa cum se cuvine", a afirmat fostul premiant în toate cele - omul care a reuşit să ridice şpăgile la cote impresionante.
La rândul lor, reprezentanţii minerilor protestatari au ameninţat că dacă nu vor fi întâmpinaţi în Gara de Nord de către soţii Năstase cu tot ceea ce li s-a promis, vor bloca toate drumurile - pe uscat, aer şi apă (de cele subterane urmând să se ocupe Fondul Monetar Internaţional) - lucru despre care au anunţat în prealabil agenţiile internaţionale de presă pentru ca reprezentanţii lor să fie pregătiţi să transmită momentul asaltului decisiv al Palatului Cotroceni… cu mucenicii pregătiţi de doamna Dana Năstase. Să fie primiţi!
Şarjă de S-M C.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sinceritatea e mai bună decât toate.