12 mar. 2012

Prin ingeniozitate ne putem bucura de avantaje nebănuite

Irinel Columbeanu se insinuează în locuri intime
Motto-ul vitriolurilor: "Să nu se confunde necesităţile stilului cu intenţia, pe care nu o am, de a insulta." 
Tudor Arghezi  

Irinel Columbeanu inovând
Cei care credeau că odată cu ultima pupătură plasată pe râtul lui Irinel Columbeanu de către Monicuţa - cea care a învăţat poziţii chinezeşti de dragul fetiţei sale - au scăpat de apariţiile acestei jumătăţi de om de afaceri, ale cărui miliarde devin din ce în ce mai puţine, s-au înşelat amarnic…. Personajul a revenit în forţă pe micile ecrane întruchipând o formă de răzbunare talionică faţă de fidelul său public care l-a însoţit cu religiozitate în cele mai neinteresante momente ale vieţii sale de parazit lacrimogen. şi nu oricum. Concret, este vorba despre conceperea şi realizarea unuireality show permanent care va fi difuzat (cel puţin pentru început) exclusiv în toaletele ecologice care vor fi dotate în acest sens cu antene performante.
Irinel Columbeanu s-a jurat pe propria-i candidatură la Primăria Capitalei că a optat pentru acest mod original de a da buzna în aceste locurile publice unde morala ar trebui să ne oblige să ne păstrăm intimitatea deoarece vrea să dea ocazia tuturor categoriilor de public să se convingă cât este de mare… tâmpit!
Chiar dacă domnul "Alcatel" - cum i se spunea pe la începuturile aventurilor sale paparazzice avortonului "Iri" - nu este încă refăcut psihic după trauma produsă de fosta soţie care, se pare, îl supunea unor agresiuni verbale şi sexuale fără număr, el e decis "să meargă prin Bucureşti, să stea de vorbă cu oamenii şi să realizeze un reality show". Între lucrurile oribile pe care Irinel Columbeanu le-a îndurat din partea Monicuţei sale cea dragă, el îşi aminteşte de fiecare dată foarte jenat de violurile repetate consumate în bucătăria conacului său de la Izvorani la care îl supunea bona propriului copil cu făcăleţul adus ca zestre din Moldova - dureros…
"Sunt şmecher şi le pun oamenilor la dispoziţie această şmecherie", a declarat Irinel deşi, poate, mai sunt destui oameni care îşi amintesc că imaginea publică a lui Columbeanu junior s-a născut din sperma irosită prin anii 90' la Sexy Club - unde sponsoriza arta futaiului…
Cu toate acestea, datorită tenacităţii unui român dârz care a intrat cu ruleta în mână într-un apartament din Pipera ca să-i măsoare bărbăţia unui chinez, una dintre ultimele frontiere necucerite încă de televiziune - WC-urile ecologice - va cădea… spre uşurarea noastră!
Şarjă de S-M C.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sinceritatea e mai bună decât toate.