17 mar. 2012

Cei care au ceva de înfulecat vor sta la masă şi fără scaune

Dialogul social a mai născut un monstruleţ

Isărescu, Ungureanu, Corâci, Hossu, Băsescu
După seria de eşecuri mizerabile înregistrate de reţeaua mafiilor sindicale din România, în loc ca liderii stagnării în comunism să se retragă făloşi pe mormanele de bani prădaţi, iată că vine un Acord de mimare a participării la dialogul social de la nivel de ministere şi judeţe.
Începând cu a doua jumătate a acestei luni lideroii absoluţi ai mişcării sindicale (este vorba despre cei care, încă, nu au primit condamnări în instanţă, evident) s-au hotărât să scotă capul în lume, în special, cu ocazia întrunirii Consiliului Tripartit de Dialog Social - care are ca principal obiectiv acela de a veghea ca nimeni să nu se atingă de ineficienţa muncii -, mulţumiţi fiind că mare parte dintre ei au mai trecut o iarnă grea… în libertate fiind!
Hidră a dialogului social, apărută ca urmare a unor concesii (la urma urmei, minore) făcute de către reprezentanţii şmecherilor... proştilor, Consiliul lu' peşte prăjit s-a născut în intenţia declarată a reprezentanţilor sindicatelor, patronatelor, guvernanţilor, preşedinţiei şi ai Băncii Naţionale de a îngropa definitiv activitatea Consiliului Economic şi Social din România (căzut pe mâna securiştilor) şi de a ascunde averea capilor mişcării sindicale.
Deşi este de la sine înţeles că prostimea nu are dreptul să aibă habar de ce căruţe de bani învârt golanii care urlă în numele presupuselor interese ale amărâţilor, informaţiile despre acest subiect au fost trimise direct în seifurile din Elveţia ale Goldman Sachs & Co. Bank, unde se presupune că secretele de acolo vor cădea ultimele în mâinile poporului…
Chiar dacă pe urmele averii lui Bogdan Hossu şi, mai ales, ale lui Don Liviu Luca Petromnicus, se află un cârd de inspectorii ai ANI care agită ca demenţii hotărâri judecătoreşti de bun simţ care arată că ar trebui să verifice legalitatea averilor lor, pe aceştia nici în amenzile usturătoare pe care le primesc organizaţiile pe care le conduc că-i doare… continuare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sinceritatea e mai bună decât toate.