20 mar. 2012

Din culisele unor scenarii foarte prost ticluite

Băsescu n-a avut noroc cu mandatul… 
Motto-ul vitriolurilor: "Să nu se confunde necesităţile stilului cu intenţia, pe care nu o am, de a insulta." 
Tudor Arghezi  

Dovada că Victor Ponta minte
Taman când ne vedeam încurcaţi definitiv în iţele poveştii cu oferirea - ori ba? - mandatului de Prim Ministru preşedintelui de carton al PSD, ţesute de preşedintele mitomaniac de la Cotroceni, iată că apare salvator (tot) doamna Udrea (care ştie nu doar să tragă cu ochiul dar chiar să pună mâna atunci când este cazul) care a explicat presei cum a luat biletul pe care Traian Băsescu a scris "cu mâna lui" lista celor cărora urma să le propună funcţia de premier după ce Emil Boc şi-a tras singur un şut în cur salvator… pentru partidul său, evident!
Aşadar, în capul listei (în ciuda faptului că era oarecum scris în băşcălie, mai precis: Victor Pontatul la "Felix" Voiculescu) Elena Udrea afirmă că ar fi tronat numele antipaticului domn politician, cu toate că acesta face râie numai când aude de actualul preşedinte... Trecând peste asta, numele cu adevărat spectaculoase pe care le-a văzut doamna Udrea şi pe care le-a purtat în sân ceva vreme (lângă amuleta cu: "I am the Carpathian garden - Explore Me!") sunt cele ale preferaţilor domnului preşedinte înscrişi pe poziţiile doi şi trei.
Incredibil, următorul pe lista lui Traian Băsescu după Ponta nu era, aşa cum ne-am fi aşteptat, Mugur Isărescu, primarul Sibiului sau Principesa Margareta ci, nici mai mult nici mai puţin - Dinu Patriciu, speculantul care urmăreşte cum i se diluează averea de la an la an, însă acesta a condiţionat - în mod inacceptabil pentru Băsescu - acceptarea postului de premier de formarea unui Guvern exclusiv din tinerii care lucrează pentru fundaţia sa şi plecarea preşedintelui în exil în insulele Falkland unde britanicii să-l păzească cu trupele din Marina Regală...
În sfârşit, poate surpriza cea mai mare o reprezintă preferatul preşedintelui de pe poziţia a treia. Acesta este însuşi Dan Voiculescu - duşmanul nr.1 al lui Traian Băsescu la ora actuală. Senatorul din Corbeanca s-a derobat de asumarea unei asemenea sarcini, aducând ca motiv faptul că este ocupat cu împroprietărirea felelor şi asmuţirea jurnaliştilor de la Antene.
Ca fapt divers, reţinem că Elena Udrea şi-a scos din sân, pe post de bilet scris de mâna preşedintelui, doar un bilet la Loto, explicând apoi - mirată şi vinovată totodată - că ceea ce era important era scris de mâna lui Traian Băsescu pe verso însă… s-a şters!?
Şarjă de S-M C.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sinceritatea e mai bună decât toate.