5 feb. 2013

Producerea simptomului durerilor la bască

Relaţiile sincere de prietenie dintre golanii uselişti folosesc grav omeniei 
Motto-ul vitriolurilor: "Să nu se confunde necesităţile stilului cu intenţia, pe care nu o am, de a insulta." 
Tudor Arghezi

Omul şi basca lui dureroasă 
I s-a întâmplat oricărui om să dea cu ochii fără să vrea, măcar o dată-n viaţa lui, de câte o mutră ca cea a Şeful Camerei de Comerţ şi Industrie a României, avocatul Mihail Vlasov, socrul golanului liberal Cristian David, şi să fie încercat de o necesitate irepresibilă de a-şi goli conţinutul stomacului (pe ambele părţi, desigur) în direcţia respectivei pocitanii.
Însă nu multora le-a fost dat să facă faţă asaltului a două monstruozităţi useliste, aşa cum se prezintă dezgustătorul tandem Mona Pivniceru - Mihail Vlasov. Celor care rezistă fenomenului apariţiei celor doi nu le va fi deloc uşor să-şi reţină blestemele pentru faptul că sunt siliţi de împrejurări să trăiască într-o ţară atât de mizerabilă încât să suporte ascensiunea acestor dihănii scârboase.
Pentru nemernicul Vlasov, născut cu menirea de a păcăli pe toată lumea (1 aprilie 1943, n.n.), dorinţa de a-şi ascunde sluţenia transferând la instituţia pe care o conduce Registrul Comerţului de la Ministerul Justiţiei a devenit o marotă. Desigur, nu urâţenia ci hoţia îl califică pe acest bandit pentru a fi lăsat să prăpădească în continuare milioane – din pură şi sinceră prietenie faţă de golanca ministru al Justiţiei, Moartea-în-vacanţă Pivniceru.
Având în vedere faptul că acest pui de năpârcă este vândut intereselor celor mai mari mafioţi care operează în politica din Românica, câţiva jurnalişti naivi au încercat să-l facă pe Mihail Vlasov să spună ceva despre modul în care operează cârdăşia sa cu haimanaua de la Justiţie. În mod curios, la auzul numelui protejatei/protectoarei sale (în mafia din justiţia supusă useliştilor nu se ştie niciodată, nota altora) pe domnul Mihail Vlasov l-a apucat un dor de a se confesa care, spre bucuria celor care se ocupă cu înregistrarea cuplurilor celebre, a putut fi consemnat. "Relaţia pe care o am cu femeia desfrânată Mona Pivniceru pe care am făcut-o ministru de milă, pentru că nu avea amărâta nici măcar un adăpost deasupra curului, cu sprijinul domnului Dan Voiculescu – căruia vreau să-i transmit şi pe această cale că îi pup cu respect oala de noapte – este una de prietenie adevărată, sinceră şi murdărită definitiv, care nu poate fi atinsă sau curăţată, indiferent de cantitatea de lături provenite de la stăpânul nostru comun, cu care obişnuim să ne ungem de fiecare dată când avem ocazia să îndeplinim ritualul nostru secret de uselizare. Dar şi pe mine şi pe colega mea de murdărire patologică cu ceea ce se scurge preţios de la domnul Voiculescu, ne doare la bască!". Sta-v-ar în gât ce luaţi de la mogulul vostru…
Şarjă de S-M C.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sinceritatea e mai bună decât toate.