24 feb. 2013

Ecografie fetală în P de L

Blagobetele nu se aştepta la însărcinarea Elenei Băsescu 
Motto-ul vitriolurilor: "Să nu se confunde necesităţile stilului cu intenţia, pe care nu o am, de a insulta." 
Tudor Arghezi

Elena Băsescu consultată de Blagobete
Intrată în politică cu aceeaşi oportunitate ca a mucilor în fasole, loaza, ulterior tuta lu' tata din Parlamentul European, Elena Băsescu, cu fiecare prezenţă a Înalt prea neroziei sale în casele noastre prin intermediul sticlei celei mincinoase, ne împinge existenţa spre culmile disperării...
Deşi ştim că putem sufla relativ răsuflaţi cam până spre toamnă, atunci când i se va împlini sorocul să nască acestei odioşenii – zămislită probabil într-o baie de whisky, de vreme ce a ieşit aşa puţintică la minte – nu putem să nu ne exprimăm de pe acum îngrijorarea legată de nesfârşita telenovelă ce ne aşteptă odată cu sosirea acelui moment inevitabil din destinul românilor.
Cu toate acestea, în loc să stea dracului în banca ei, cel puţin până când un paparazzo oficial va primi acceptul de a-i fotografia plodul suficient de aproape pentru a vedea şi noi dacă buzele siliconate se transmit sau nu genetic, Elena Băsescu a înţeles să-şi pericliteze rodul hârjonelilor sale lansând un panegiric, chiar de pe patul unde îşi expusese organismul spre a fi ecografiat, altei făpturi cu care se poate întrece în nesimţire, Elena Udrea.
"Am fost susţinută de Elena Udrea la europarlamentare, este de datoria mea să-i susţin şi eu emoţiunea acum, când candidează ea", a spus Elena Băsescu din ce în ce mai îngrozită de ceea ce putea vedea, din ce în ce mai clar, pe monitorul care îi arăta ce poartă în burtică… Pacienta, care până atunci a făcut tot ce i-a spus Blagobetele în halat pentru a ieşi totul foarte bine în evidenţă, în momentul în care a văzut că monitorul doctorului se umple de mutra Elenei Udrea, a apucat doar să mai leşine, nu înainte de a scoate din ea următoarea adâncă inepţie: "se simte nevoia unei schimbări de generaţii, atât la nivelul central al conducerii PDL, cât şi la nivelul delegaţiei de europarlamentari. De aceea, voi susţine moţiunea care va avea forţa să întinerească şi să reformeze acest partid. În mod sigur, moţiunea doamnei Elena Udrea, pentru că e o persoană foarte energică, este o persoană parşivă, este o profitoare, este o persoană din generaţia mea".
După puţin timp, atunci când Elena Băsescu s-a trezit şi a înţeles că totul a fost doar o şmecherie pusă la cale de tac-su, aceasta l-a rugat pe nefericitul părinte – dar, în acelaşi timp şi destul de nesimţit el însuşi de vreme ce îşi permite să le promoveze energic, atât pe otreapa de amantă-sa, cât şi pe secătura de fii-sa împotriva oricărui bun-simţ – să-i mai îndeplinească o dorinţă, cu ocazia viitoarei sarcini. "Tati, dacă vagaboanda de Udrea ajunge preşedinte la partidul tău, spune-i să mă facă şi pe mine şefă la Organizaţia de gravide", a clipit din ochişorii ei inexpresivi Elena Băsescu, aşa ca o toană, că nu degeaba e ea toanta lu' tata...
Şarjă de S-M C.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sinceritatea e mai bună decât toate.