26 feb. 2013

Eşuat din exces de zel

Unul din peştii lui Mazăre s-a apropiat prea mult de zona Portului Constanţa 
Motto-ul vitriolurilor: "Să nu se confunde necesităţile stilului cu intenţia, pe care nu o am, de a insulta." 
Tudor Arghezi 

Unul care ar fi meritat o plajă mai bună...
Pe numele său, sub care era arhi-cunoscut pe uscat, Rechinuţ Preda, a uitat consemnul pe care îl avea cu gruparea pesedisto-mafiotă a fraţilor Mazăre – cea care a pus stăpânire pe întreg judeţul Constanţa – şi a întârziat cu câteva secunde predarea documentelor cerute de aceasta.
Drept urmare, domnul Secretar de Stat în Ministerul Transporturilor care ducea în servieta personală toate matrapazlâcurile useliste, încă de pe vremea ministeriatului hahaleric a lui Ludovic Orban, a fost umflat de pe stradă şi luat la întrebări de locotenenţii lui Mazăre, deghizaţi în justiţiarii lui Băsescu.
Pentru a nu da de bănuit că este o simplă reglare de conturi între mafioţii cu interese în Constanţa care, prin reţinerea lui Rechinuţ Preda vor să demonstreze că sunt gata să sacrifice pe oricine ar încerca să se apropie prea mult de raza portului de unde ei fură pe rupte de când s-a inventat PSD-ul, organizaţia acestei grupări mafiote din Constanţa a protestat ferm "în faţa unor astfel de practici abuzive şi cere urgent un răspuns din partea DNA, a Ministerului Justiţiei, a Comisiei juridice din Parlament, a Comisiei de abuzuri, referitor la motivaţia pentru care Preda a fost săltat de procurorii DNA".
De asemenea, conducerea PSD Constanţa s-a arătat supărată şi pe gestul lui Victor Ponta, care nu s-a mai obosit să încerce să-l resusciteze pe Valentin Preda, măcar câteva ore, aşa cum cere protocolul încheiat între liderul PSD, organizaţia criminală patronată de Nicuşor Constantinescu şi membrii familiei naşului Radu Mazăre.
Mai mult decât atât, ca diversiunea să devină şi mai credibilă, PSD Constanţa consideră că "reţinerea abuzivă a lui Valentin Preda din faţa Ministerului Dezvoltării aminteşte de practicile poliţiei politice din Germania nazistă sau din Rusia lui Stalin, reţineri abuzive perpetuate de miliţia securistă a lui Traian Băsescu. De aceea Valentin Preda a fost şi este susţinut de către PSD Constanţa în funcţia de ministru secretar de stat, performanţele şi experienţa sa în acest domeniu fiind recunoscute de specialişti la nivel naţional şi al mafiei internaţionale".
Ultima lovitură terestră la care a fost folosit braţul infracţional al lui Rechinuţ a fost aceea în care s-au prăpădit 31% din acţiunile Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime Constanţa în buzunarele lui Radu Mazăre. După reuşita acestei lovituri, încântat, golanul Mazăre s-a limitat să-i dea o notă mare aghiotantului său, spre ştiinţa tuturor: "Valerică, un băiat performant".
Şarjă de S-M C.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sinceritatea e mai bună decât toate.