23 dec. 2012

Reluarea execuţiilor publice

PNL Prahova a condamnat-o pe Adriana Săftoiu pentru insolenţă
Motto-ul vitriolurilor: "Să nu se confunde necesităţile stilului cu intenţia, pe care nu o am, de a insulta." 
Tudor Arghezi

Parcă e mai fotogenică aşa
Deşi nu este îndeajuns de sexoasă ca să devină secretară de baron local şi nici suficient de deşteaptă ca să pozeze în luptătoare neînduplecată pentru cauza românilor asupriţi pe timpul regimului Băsescu, ex-doamna Adriana Săftoiu a fost băgată în seamă de şeful ei de partid.
Din păcate, domnul Spin Antonescu a făcut acest lucru doar pentru a o exclude pe Adriana Săftoiu din PNL. De asemenea, liderul liberal a decis ca această trădătoare a penelimii antonesciste să mai fie condamnată la confiscarea lipsei de avere şi la execuţie publică simbolică prin spânzurare, pedeapsă rezervată în partid celor care nu au acceptat să se prostitueze în numele cauzei…
Decizia de excludere din PNL a Săftoaicei se bazează pe faptul că aceasta, în calitate de fost deputat, a făcut un mişto incalificabil de preşedintele Spin Absentescu… luându-i spusele în serios! Pentru că acest lucru depăşeşte orice limită imaginabilă a liberei exprimări a unei opinii separate în cadrul unui partid de golani care se respectă, poziţia Adrianei Săftoiu nu mai poate fi tolerată deoarece îl deranjează direct pe stăpânul partidului.
Pentru că a fost luată în cel mai democratic mod posibil, Adriana Săftoiu a aflat despre excluderea sa din partid direct de la televizor. De asemenea, din grija de a nu o deranja mai mult decât merită, conducerea PNL Prahova nu şi-a anunţat oiţa rătăcită pentru ca aceasta să-şi poată prezenta poziţia şi, eventual, să-şi explice punctul de vedere. "Am aflat despre această excludere de la televizor şi nu-mi rămâne decât să constat că e mai bine, este mult mai bine decât dacă aş fi fost membru al Partidului Comunist, unde acolo înţeleg că totuşi te chemau în şedinţa în care erai exclus măcar să te infiereze de faţă cu oamenii muncii şi să mimeze cât de cât democraţia, lăsându-te, vezi Doamne, să spui ceva în auto-condamnarea ta", a declarat Adriana Săftoiu.
Nu ştie ce spune, spioancă nenorocită a lui Băsescu infiltrată între jigodii de bine! Important şi de reţinut este faptul că preşedintele PNL Prahova, Nea Cutare, a anunţat, într-o conferinţă de condamnare publică, că Delegaţia pentru cei buni de legat a organizaţiei judeţene a decis o execuţie publică simbolică - prin spânzurarea unui manechin cu faţa Adrianei Săftoiu, desigur - şi excluderea din partid a acestei otrepe depravate. continuare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sinceritatea e mai bună decât toate.