28 dec. 2012

Închideri de perspectivă

Avem garanţia că vom auzi şi vom vedea numai ce vor useliştii 
Motto-ul vitriolurilor: "Să nu se confunde necesităţile stilului cu intenţia, pe care nu o am, de a insulta." 
Tudor Arghezi

Femeia asta a luat poziţia echidistantă
După năvălirea useliştilor în Parlament ca urmare a exprimării aiurelii depline care a caracterizat în permanenţă electoratul român, cu nouă voturi pentru şi unul împotrivă (mai mult de fandoseală, se înţelege…), doamna Laura Georgescu a fost aleasă să stea să miroasă băşinile trase în cadrul şedinţelor în care se întruneşte Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) şi să îşi asume responsabilitatea întocmirii rapoartelor cu ce căcat a mâncat fiecare post de radio şi televiziune, mai puţin a celor care nu fac obiectul atenţiei uselimii pe motiv că sunt ai lor, dintre ei şi pentru ei.
De asemenea, chiar dacă acest lucru nici nu merită a fi menţionat, creatura pipernicită, icoană a servilismului, Răsvan Popescu a primit şi el osciorul de vicepreşedinte interimar al menţionatei instituţii de palavragii odioşi, care nu fac altceva decât să răstoarne scara de valori naturală a societăţii. Confirmată ca membru titular la CNA pentru viaţă, cu dreptul de a lăsa funcţia moştenire primei jigodii pe care o va naşte, poama Laura Georgescu, profitând de faptul că a fost propusă de Guvern pentru a face parte din această instituţie, primul lucru pe care l-a făcut după investire a fost acela de a jura credinţă lui Dan Voiculescu, cu mâna pe "antenele" sale, desigur.
În urma acestui eveniment, femeia de serviciu a USL, doamna Laura, a găsit de cuviinţă să-şi exprime satisfacţia pentru şansa care i s-a acordat de a contribui activ la umilirea şi prostirea pe faţă a oricărui telespectator care nu va avea inspiraţia de a-şi arunca pe fereastră cutia cu batjocură înainte ca liota din Parlament să numească prima femeie preşedinte CNA.
Acum nu-i mai rămâne respectivei poame decât datoria de onoare de a scrie un epitaf potrivit pentru trecerea la cele sfinte a scopului pentru care a fost creat CNA. În acest sens, recunoscând explicit că funcţia de comunicare a CNA este apanajul uselimii, doamna Laura a promis că nu va deschide gura decât atunci când uselimea se va simţi călcată pe bătături de vreun producător hăbăuc sau de vreun realizator abţiguit care nu vor să înţeleagă că în ţara asta nu mai este de trăit dacă aparţii altei specii politice decât jigodiilor useliste…
Cu toate acestea, încurajator este faptul că poama Laura Georgescu nu este o golancă oarecare pusă să celebreze apoteoza nesimţiri în audiovizualul românesc. Această pramatie a absolvit şi ea mai multe chestii la viaţa ei, printre care şi Facultatea de Matematică, fapt care i-a dat posibilitatea de a lucra ca profesor de matematică pentru jigodii… până s-a plictisit.
După aceea, poama Laura şi-a băgat nasul în presă, ocupându-se inclusiv de producţia TV pentru emisiuni destul de onorabile. Din păcate, după ce l-a cunoscut pe banditul Adrian Năstase, femeia a ales să se dedice luptei împotriva celor care încearcă să demaşte fraudele pesediştilor.
Şarjă de S-M C.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sinceritatea e mai bună decât toate.