16 dec. 2012

Binele ne-a pus gând rău

Chiar dacă a prădat banii europeni, Dragnea poate să dea ceva înapoi 
Motto-ul vitriolurilor: "Să nu se confunde necesităţile stilului cu intenţia, pe care nu o am, de a insulta." 
Tudor Arghezi

D R A G N E A
Baronul Liviu Dragnea, căruia nimeni nu-i va mai contesta, în veci, supremaţia în judeţul Teleorman, pământ blestemat care îi va purta numele cu siguranţă, înainte chiar de a da ortul popii, s-a îndurat să spele putina de la şefia judeţului, după 12 ani de haiducie, pentru a ocupa un loc în faţa ecranului de unde îşi va exercita funcţia de parlamentar (vezi art. cu Pambuccian).
Încântat de faptul că şi-au dat seama până şi hahalerele de la UE cât a putu el să fure din banii europeni, domnul Dragnea şi-a propus să treacă de la "gestionarea" fondurilor europene la ocuparea funcţiei de ministru al Ciordelii Regionale.
După ce i s-a dat cu tifla voinţei poporului exprimată în voturi fraudate, biata Comisie Europeană a trebuit să se recunoască înfrântă în lupta cu Liviu Dragnea şi, în ciuda faptului că o ţine pe-a ei că a descoperit fraude uriaşe la licitaţiile pentru reabilitarea unor drumuri din Teleorman, nu mai are curaj nenorocita să-i ceară marelui baron înapoierea banilor.
Ameninţaţi din toate părţile de baronul pesedist cu cea mai mare şi tare Influenţă, oficialii europeni s-au angajat că o să pună de la ei cele 36,5 de milioane de lei, bani pe care Liviu Dragnea i-a furat de dragul dragilor lui teleormăneni.
Potrivit raportului întocmit de specialiştii antifraudă ai UE - după unele surse, aceştia au fost nevoiţi să-l rupă şi să-l înghită în faţa baronului nostru: "beneficiarul lucrării, Consiliul Judeţean Teleorman, a utilizat criterii de selecţie restrictive. Astfel, autoritatea contractantă a stabilit o listă detaliată de echipamente (utilaje) tehnice pentru care candidaţii trebuie să facă dovada că le deţin (posesie/ folosinţă) în vederea realizării contractului de lucrări, prin această cerinţă restricţionând accesul celorlalţi ofertanţi". Şi ce dacă, porcilor europeni, Liviu Dragnea e deasupra oricăror legi de pe lumea asta, imperialiştii dracului!
Haide, nu vă supăraţi aşa tare, domnule Dragnea că nu vă lasă alegătorii care vă iubesc peste 70% să se atingă europenii nici măcar de vreun fir de păr din hoţia dumneavoastră -  ce naiba, suntem noi români adevăraţi care-i apărăm pe boierii haiduci de popor, sau ce naiba suntem?
Aparent deloc afectat de aceste nemulţumiri degeaba ale UE, Liviu Dragnea şi-a bătut joc de inspectorii Comisiei Europene, punând pe ei toţi maidanezii din Alexandria şi împrejurimi.
Mai mult decât atât, baronul a dat în judecată Direcţia Generală Constatare şi Stabilire Nereguli Fonduri Europene din subordinea Ministerului Dezvoltării şi a cerut daune care să-i permită să stea vreo câţiva ani fără grija furatului de zi cu zi. Toate ca toate, dar în momentul în care javrele europene au ajuns să se ia de Bombonica de nevastă-sa, domnul Liviu Dragnea şi-a dat foc la hotel şi şi-a obligat supuşii să-i construiască alte două - nu la fel, ci mult mai mari şi mai jegoase.
Şarjă de S-M C.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sinceritatea e mai bună decât toate.