17 dec. 2012

Am atras toate relele

Băsescu a deschis Cutia Românidorei la Bruxelles
Motto-ul vitriolurilor: "Să nu se confunde necesităţile stilului cu intenţia, pe care nu o am, de a insulta." 
Tudor Arghezi

Schluz a luat-o în mână gata deschisă
După ce s-au codit, care mai de care, că lui nu-i pute gura a acord instituţional în vederea coabitării cu porcul de Băsescu, domnul vagabond politic Victor Ponta a recunoscut într-o doară că şi-a pus flegma sa - atât de apreciată de popor - pe un document pe care i l-a dat apoi preşedintelui ca să se ducă cu el să-l lingă în faţa celorlalţi membri ai Consiliului European.
Deşi nu se ştie clar cu ce se mănâncă acea înţelegere cu Băsescu, din spusele domnului Prim-ministru se poate deduce cu certitudine doar faptul că respectivul document a fost sigilat cu câteva picături din sângele dat de Dan Voiculescu pentru analizele dosarelor sale din justiţie.
Aşa stând lucrurile, este foarte posibil ca acel petec de hârtie să conţină câteva clauze secrete în care să se prevadă acele încălcări punctuale ale Constituţiei la care trebuie să se preteze Traian Băsescu pentru a putea fi suspendat din nou.
Între condiţiile de suspendare ale acestuia - pe surse, desigur - se vehiculează următoarele: încercarea preşedintelui de a se urca în avion; tentativa de a deschide vreun geam de la Cotroceni; ingerarea oricăror alimente pe banii statului uselist; urmărirea (mai mult de 30 de secunde) a oricărui post de televiziune, altul decât Antena 3; pomenirea în momente de nevoi fiziologice a numelui Elenei Udrea şi alte nenumărate asemenea prevederi, a căror încălare ar putea declanşa un nou conflict politic - de care oricum nu putem scăpa atâta vreme cât aceşti golani uselişti vor rămâne la putere.
În ciuda acestor elemente de sinucidere curată, Băsescu (probabil simţind că zilele-i sunt numărate la Cotroceni) a lins flegma lui Ponta de pe respectivul document, la Bruxelles în faţa preşedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso şi a socialiştilor care umblă cu protecţia socială vopsită Martin Schulz, preşedintele Parlamentului European, şi în faţa lui Francois Hollande, preşedintele Franţei - ţară care se pregăteşte să-şi ia avânt pentru a intra serios în căcat.
Scârbiţi din cale afară de ceea ce văd, respectivii oficiali europeni nici nu au mai vrut să audă despre conţinutul acelei hârtii, rezumându-se la a-i transmite lui Băsescu că nu-i mai rămâne altceva de făcut decât să se spele pe cap cu nesimţirea românilor - aşa cum a reieşit aceasta la vot - şi să-l înghită pe Victor Ponta, indiferent de animalul în care acesta se transformă după fiecare întâlnire cu liderii liberalilor.
Mai trebuie spus că acest absolut flegmător acord a fost scuipat de către domnul Ponta în prezenţa celor mai importanţi capi ai statului uselisto-mafiot, anume naşii de deces economic, politic şi social al României, domnii Crin Antonescu şi Liviu Dragnea. Limbricii ăştia otrăviţi au ţinut să împroaşte şi cu otrava lor actul de condamnare a marinarului la viol instituţional în grup!
Şarjă de S-M C.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sinceritatea e mai bună decât toate.