18 dec. 2012

Au îngropat securea păcii

Europenii şi-au băgat coada între picioarele fragedei noastre democraţii 
Motto-ul vitriolurilor: "Să nu se confunde necesităţile stilului cu intenţia, pe care nu o am, de a insulta." 
Tudor Arghezi

Crin a ales strângerea de mână 
Călcând totul în picioare ca un uragan născut pe la Tulcea, uselimea prăduitoare s-a lăsat înduplecată de perverşii lideri europeni să se facă că girează un angajament, între preşedintele care nu mai e şi premierul care n-a fost şi nu va putea fi niciodată, că nu pot respecta nimic...
Luat la întrebări sub formă de şuturi de către jurnaliştii de bine de la Antena 3, domnul premier al Mafiei useliste privind împrejurările în care a ajuns să stea mai aproape de 20.000 de leghe sub mări (distanţa legală din punct de vedere constituţional la care vreun uselist are dreptul de a se afla faţă de un preşedinte nelegitim) de nemernicul de Băsescu, Victor-cel-care-caută-numai-Poanta a început să se dezvinovăţească într-un mod mai mult decât învinovăţitor.
Astfel, invocând nevoia de cotropire a statului de drept de către gorilele useliste, domnul Ponta s-a jurat să n-aibă parte de Spin Absentescu dacă iniţiativa de a mima o împăcare nu a fost a lui Traian Băsescu.
"De altfel, pe nimeni nu interesează ce scrie într-o scrisoare fără nicio valoare… Dacă totuşi vă interesează, aşa-zisul document semnat cu Băsescu nu e nimic altceva decât o notă de plată prin care l-am încărcat pe marinarul beţiv, care urzupă în continuare fotoliul de la Cotroceni, cu toate cheltuielile pe care domnul Antonescu speră că le va face când va fi el preşedinte. Fiind disperat să-l mai tolerăm câteva luni ca preşedinte, dobitocul de Băsescu a semnat o chitanţă cu o sumă fabuloasă, în care am inclus inclusiv cheltuielile cu întreţinerea tuturor curvelor de partid şi de stat. Aşadar, ca nemernici perfecţi ce suntem, am reuşit să scoatem pe ultimele luni de stat în funcţie a Ilegitimului tot ce se putea pentru a-i face pe români să înţeleagă că s-a terminat cu toate libertăţile stupide de care s-au bucurat în regimul trecut… E-n în regulă? Îmi pare rău că prin asta i-am dezamăgit pe golanii noştri care ar fi vrut să scoatem şi mai mult de la porcul de preşedinte", a mârâit plin de solicitudine domnul Prim-ministru.
Negând faptul că semnarea respectivei chitanţe ar reprezenta o condiţie pentru a avea certitudinea desemnării în funcţia de prim-ministru, domnul Victor Poamă-acră s-a repezit în jurnalişti şi i-a făcut albie de porci: continuare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sinceritatea e mai bună decât toate.