1 sept. 2012

Megalomania sordidă a învins!

Proiectele lui Oprescu nu ne vor sărăci degeaba 
Motto-ul vitriolurilor: "Să nu se confunde necesităţile stilului cu intenţia, pe care nu o am, de a insulta." 
Tudor Arghezi

Sorin Oprescu consultând
Cunoscut drept o aşchiuţă securistă profitoare (posesor, între altele, al unei cariere strălucite de operator de apendicite şi de vulvar latent), desprinsă din trunchiul de granit al puterii sovietice, reprezentat de Ion Ilici Iliescu care mai venea din când în când să-i picure în ureche câte o strofă din "Or fi ei mulţi, dar sunt proşti făcuţi grămadă", domnul primar Sorin Oprescu se vede acum cu toată puterea de cheltuire a banilor publici pe mână.
Ce face cu ea debilul (pardon, "edilul") nostru? Păi, le montează câte o ploscă reprezentanţilor uselimii în Consiliul General al Municipiului Bucuresti, pentru ca aceştia să-şi dea acolo votul lor pentru aprobarea cheltuirii a miliarde de euro pentru un proiect care se aseamănă cu o vulvă: "Închiderea Inelului Median de circulaţie la zona nord/autostradă urbană - tronsonul Lacul Morii-Şoseaua Colentina", poreclit şi "Autostrada suspendată".
Mândru tare de reuşita lui (pe care n-o mai punea nimeni la îndoială după ce echipele de jaf ale uselimii au pus mâna pe întregul Bucureşti), doctoraşul primar a plusat, dând dovadă, spre deliciul asistenţei, de impresionantul său bagaj de cunoştinţe în domeniul genitalo-economic. După ce şi-a băgat mâna cât a putut el de mult în "proiectul" (considerat a fi deja proprietatea domniei sale) - gaura închizându-se la loc, ca şi cum ar fi fost absolut normal să-şi ia partea leului din alocaţiile bugetare având respectiva destinaţie, domnul Sorin Operescu a explicat cu metodă cu se vor fura banii.
După ce şi-a mai revenit din delirul său de grandoare, Primarul de belea al Capitalei a declarat că este gata să-i accepte şi pe alţii să vină să-l ajute la împărţirea "prăzii" pentru că deja domnia sa are o vârstă, ne mai punând la socoteală faptul că e cam sătul de aşa ceva de pe vremea când îşi controla, în fiecare dimineaţă, de ouă tot personalul feminin din spitalul pe care-l manageria.
În acest sens, domnul primar a ţinut să amintească faptul că a mai prăduit un împrumut de 800 milioane euro, luat de Primărie pentru a putea plăti o datorie mai veche făcută pe vremea când juca bugetele multianuale ale bucureştenilor la cazinourile recomandate de PSD. Întrebat cum se simte, acum, după ce cam toată lumea şi-a băgat nasul în cele mai intime părţi ale proiectelor domniei sale, primarul Operescu nu a părut deloc afectat de faptul că a ales să delege pe oricine doreşte pentru a semna acte sexuale în numele Municipiului Bucureşti, căci el s-a ales cu satisfacţia de-a fi fost… "iniţiatorul".
Şarjă de S- C.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sinceritatea e mai bună decât toate.