27 iun. 2012

Ziua tricolorului a trecut

Fularul Burberry va flutura demn pentru România 
Motto-ul vitriolurilor: "Să nu se confunde necesităţile stilului cu intenţia, pe care nu o am, de a insulta." 
Tudor Arghezi

Noul drapel ordonat de Ponta 
Printr-o izbăvitoare ordonanţă de urgenţă, Guvernul Ponta a schimbat însemnele naţionale, explicând totodată că hotărârea a fost necesară datorită implicării oamenilor preşedintelui Băsescu în confiscarea, în beneficiul dictatorului de la Cotroceni, a fostelor simboluri ale statului român.
În acest sens, uselimea a decis că este cazul să se folosească de propria purgaţie izvorâtă din hotărâri cu putere de decizie de o nesimţire suverană, pentru a transmite un mesaj pestilenţial care să învăluie starea de fapt care ne-a transformat ţărişoara în bătaia de joc a oligarhilor penali.
Astfel, din data de 26 iunie 2012 (care fusese instituită, prin lege, drept Zi a Drapelului Naţional - un simbol al fugii poporului român din calea asumării responsabilităţilor şi în acelaşi timp un imbold pentru fiecare cetăţean român de a-şi blestema soarta de a se fi născut într-un loc în care numai banul face legea), perimatul tricolor şi-a luat zborul între relicvele nule...
Prin decizia Guvernului (care se aplică chiar dacă nu a fost semnată şi de căcăciosul de Băsescu): "Drapelul Naţional - fiind primul simbol care ne poate prosti pe toţi - este de acum un elegant fular Burberry, cu o cruce mare şi neagră (element care înlocuieşte vechea stemă), ca amintire a măreţei fapte de jertfă pe altarul înscenării penibile săvârşite de Adrian Năstase".
De asemenea, domnul Ponta a decis ca vechiul imn să fie înlocuit cu următorul Crez democratic: "Cred Într-Unul PSD, Tatăl Atotşpăguitorul, Făcătorul mineriadei şi al jafurilor, cercetatelor tuturor şi necercetatelor penal. Şi întru Unul Domn Victor Ponta, Fiul lui Dan Voiculescu, Unul-Născut, Care din Ion Iliescu S-a născut, mai înainte de toţi plagiatorii. Utecist din utecist, Pesedist adevărat din Ilegalist adevărat, Născut, nu făcut prim-ministru, Cel de o fiinţă cu Nesimţirea, prin Care toate s-au făcut. Care pentru noi proştii şi pentru a noastră punere cu botul pe labe S-a pogorât din Mercedes SLR McLaren şi S-a întrupat de la Camera Deputaţilor şi din Senat şi S-a făcut reprezentat în Consiliul European. Şi S-a căcat pe noi în zilele lui Băsescu din Port, Şi El a prosperat şi pe noi ne-a îngropat. Şi nu şi-a dat demisia în a treia zi după Constituţie. Şi S-a suit la Bruxelles şi Şade de-a dreapta Preşedintelui Comisiei Europene. Şi iarăşi va să dea ordonanţe cu slavă, să judece vii şi oamenii lui Băsescu, A cărui Şpăgăciune nu va avea sfârşit. Şi întru Adrian Năstase, Domnul de nod elegant la fular Făcătorul, Care din Iliescu purcede, Cela ce împreună cu Iliescu şi cu Ponta Este închinat şi slăvit, Care a grăit prin ordonanţe de urgenţă. Întru-una Sfântă Sobornicească şi apostolească gaşcă de partid, Mărturisesc o hoţie întru iertarea păcatelor, Aştept eliberarea lui Năstase şi tranşele de împrumut de FMI. Amin!"
Şarjă de S-M C.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sinceritatea e mai bună decât toate.