24 oct. 2012

Un viteaz de fricos ce este

Resetare politică pe ultima sută de metri 
Motto-ul vitriolurilor: "Să nu se confunde necesităţile stilului cu intenţia, pe care nu o am, de a insulta." 
Tudor Arghezi

Ciorbea e din nou funcţional
Constatând pe propriu-i metabolism programat că şi implanturile provenite din surse oarecum garantate de neapartenenţa la structurile de partid înainte de 1989 se pot uza foarte repede, ultimul gropar oficial al ţărănişilor, Victor Ciorbea, a găsit pe cineva dispus să-l reprogrameze.
Luându-şi meseria de avocat mult mai în serios decât este capabil să o facă, domnul Ciorbea s-a prezentat cu ultimul său implant (care îşi depăşise de mult termenul de valabilitate) de pe vremea acţiunilor de învrăjbire din cadrul Partidului Ţărănesc ş.a.m.d. - pentru un schimb reciproc avantajos - direct la domnul Spin Absentescu, cel mai mare dregător de cauze dinainte pierdute.
Astfel, după ce domnul Antonescu l-a trimis pe Ciorbea la celălalt nemernicoid jigodos al uselimii, domnul Victor Ploconta, pentru a-i da şi aceastuia o limbuţă de confirmare în stilul caracteristic, i-a schimbat implantul bietului văduvit de mama natură de o viaţă pe cont propriu.
"Domnul Ciorbea, după părerea mea, este un candidat foarte bun pentru USL şi nu spun lucrul acesta acum (dar când p… măsi o spui, măi nemernicule?, n.n.). După cum ştiţi, am discutat şi după alegerile locale lucrul acesta şi în mod sigur sunt şi alţi creştin-democraţi din PNŢCD (mama domnului Victor Ciorbea, desigur, n.n.) care este foarte bine că se află pe listele USL. Să fim serioşi, cred că absolut nimeni nu crede că PNŢCD înseamnă domnul Pavelescu (păi, cum să crezi tu, imbecil mongoliform în ceva ce este confirmat în mod legal, n.n.). Cei de la PDL iubesc acest gen de teatru cu marionete (asta eşti, Ponta, băi scârnăvie cu zâmbet oligofrenic, n.n.). PNŢCD înseamnă domnul Ciorbea, înseamnă moaştele acelor oameni care au reprezentat într-adevăr Partidul Naţional Ţărănesc Creştin şi Democrat. (că bine zici, idiot cretinizat pe veci, n.n.)", a girat cu nesimţirea-i crasă abjectul pesedist repararea lui Victor Ponta pe banii uselimii.
În ceea ce-l priveşte pe anti-eroul liberalilor dezbrăcaţi de orice moral şi prinţip în lupta lor cu viitorul acestei naţiuni prăpădite, domnul Crin Aberescu, acesta nu s-a putut rezuma la a-i face o prezentare tehnică domnului Victor Ciorbea, bazată pe modul de funcţionare a acestuia, sau printr-o simplă citire a manualului de instrucţiuni a acestui produs al imbecilităţii umane, ci s-a lansat într-o spectaculoasă bătaie de câmpi dedicată geniului personal care a permis prima schimbare din istoria post-decembristă a unui cip nefuncţional cu un altul, la fel de inutil - cel puţin pentru domul Ciorbea… continuare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sinceritatea e mai bună decât toate.