12 ian. 2013

Vânătoarea de magistraţi

Niciun om cinstit nu va mai putea scapă din ghearele Justiţiei 
Motto-ul vitriolurilor: "Să nu se confunde necesităţile stilului cu intenţia, pe care nu o am, de a insulta." 
Tudor Arghezi

Doamna e... buhă, ce vreţi?
Cu o poftă ce creşte pe măsură ce devorează din ce în ce mai mulţi magistraţi, doamna ministru Buha Pivniceru şi-a mărturisit preferinţa pentru procurorii care încearcă să-şi facă simţită prezenţa în sistem candidând la funcţii care de acum înainte vor fi rezervate useliştilor de pradă.
Încurajată de comunicatele penibile emise de Asociaţia Magistraţilor-găinari din România, doamna ministru al Justiţiei a declarat că este foarte atentă la toate mişcările care se fac în cadrul acestui sistem care încă nu este la discreţia USL, aşa cum ar fi normal după cum simte şi gândeşte un asemenea popor de amărâţi în toate privinţele şi că vânează în special o duduie procuror care a fost aleasă în funcţia de preşedinte al CSM.
Buha Pivniceru, rotindu-şi capul în toate direcţiile, a declarat: "judecătorii care acceptă să şteargă urmele marilor corupţi sunt singurii care conduc puterea judecătorească, aşa că este anormal ca un procuror, care este doar o bucăţică din hrana noastră zilnică, fiind o părticică infimă dintr-un întreg care aşteaptă să fie halit cât mai grabnic, să se ascundă de ghearele mele în poziţia de conducător al întregului pe care, oricum, USL-ul îl va termina la un moment dat".
De asemenea, o altă asociaţie profesională de canalii care abia aşteaptă să jure supunere useliştilor, Uniunea Naţională a Judecătorilor din România, a criticat, la rândul ei, într-un comunicat, "modul netransparent şi neprofesionist în care majoritatea CSM nu s-a lăsat halită de doamna ministru Buha Pivniceru alegând-o pe procuroarea Oana Schmidt Hăineală, ca să scape turma magistraţilor vânduţi lui Băsescu".
În continuarea exploziei de lichelism care a atins magistraţii, secţia de judecători a solicitat revocarea hotărârii de numire ca preşedinte CSM a doamnei Hăineală, însă aceasta se pare că a fost respinsă. Cu toate acestea, în buna tradiţie uselistă, pentru că nu se recunoaşte nimic din ceea ce nu convine vagabonzilor de la putere, animalele de pradă din pădurea Buhăi Pivnciceru urlă şi acum că justiţia nu poate digera o chestiune care le cade atât de greu la stomac…
Doamna ministru s-a străduit să explice faptul că doamna procuror Hăineală va mai putea rămâne preşedinte al CSM doar pentru un timp foarte scurt, pentru că deşi în mod regretabil a ajuns să se ascundă în spatele acestei funcţii, nu va putea scăpa de pofta de sânge de magistrat al uselimii. continuare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sinceritatea e mai bună decât toate.