16 ian. 2013

Lăsaţi nepoţii să vină la mine

Rudele domnul Marga îşi revendică dreptul de moştenire a ICR-ului 
Motto-ul vitriolurilor: "Să nu se confunde necesităţile stilului cu intenţia, pe care nu o am, de a insulta." 
Tudor Arghezi

Andrei Marga la selecţia de personal 
Plictisit de faptul că de-a lungul băşnioasei sale vieţi, în calitate de pseudo-intelectual puturos şi răsuflat, a reuşit să păcălească destul de multă lume în privinţa presupuselor sale intenţii bune şi abilităţi, domnului Andrei Marga - actual conducător al unei instituţii (Institutul Cultural Român) despre a cărei menire nu are habar - nu s-a mai obosit să se prefacă… Prin urmare, acest imbecil pur şi, prin esenţa structurii sale, irecuperabil, s-a apucat să numească ca referenţi o serie de anonimi care stau cu mâna întinsă pe la colţuri de noi alegeri la ICR, fără să bage în seamă măcar etapele minimale ale unui concurs, fie el desfăşurat numai de ochii lumii.
Aşa au ajuns foşti universitari de la Universitatea din Cluj-Napoca, cea care l-a consacrat pe domnul Marga drept turnător la Securitate, precum şi câteva "podoabe" politice, împreună cu - perla institutului pe care Andrei Marga (încă) îl conduce - ceva rubedenii. Toţi aceştia, conform Comunicatului de presă al ICR, din păcate, nu pot fi suspectaţi că ar fi primit un sprijin neprincipial din partea bătrânului turnător, căci aceştia "aparţin cu totul altor generaţii".
În aceste condiţii, tindem să credem insinuarea instituţiei, care pune naşterea tinerilor proaspăt angajaţi la ICR pe seama unui apariţii spontane şi nu pe calea firească a împreunării unor părinţi care au avut la un moment dat o legătură de şoapte la ureche cu domnul Marga.
Cu toate acestea, domnul Andrei Marga a reuşit să fie destul de credibil atunci când a încercat să dea vina pentru toate neregulile legate de concurs, pe slaba sa pricepere la matematică, aceasta nefiind specialitatea sa de bază. Aşadar, trebuie să-l scuzăm pe conducătorul ICR pentru faptul că etapa interviurilor a fost reprogramată la o dată anterioară şi pentru faptul că numirile le-a făcut cu zece zile înainte de termenul iniţial al respectivului concurs.
Mai mult decât atât, pentru a nu lăsa impresia că a fost prins cu pilele şi neamurile în sacul ICR, domnul Andrei Marga a mai declarat că este acuzat pe nedrept de nepotism şi favoritisme având în vedere că instituţia pe care domnia sa o conduce nu a anunţat rezultatele înainte de termen. "Aşa cum se prevede în regulament, din ziua de 7 ianuarie începe proba de interviu pentru cei selectaţi de comisie. Rezultatele au fost anunţate nu înainte de termen, ci la termen. Nu credem că este cazul să fie făcută publică componenţa comisiilor, cel puţin atâta vreme cât candidaţii nu au mai fost nevoiţi să se prezinte la probele de concurs, nici cea scrisă, nici la interviu, ambele prevăzute în regulament", a încurcat şi mai rău lucrurile acest intelectual grosolan din tagma golanilor uselişti pur-sânge.
Nici noi nu ne mai îndoim acum de faptul că fost respectat întocmai regulamentul, de veme ce acesta a fost rescris de domnul Marga cu mânuţa lui, la o dată pe care ne-o va anunţa cândva…
Şarjă de S-M C.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sinceritatea e mai bună decât toate.