8 mai 2012

Tribunismele neaoşe nu ţin în Parlamentul European


Imunitatea lui Vadim s-a dus pe apa executorilor judecătoreşti
Motto-ul vitriolurilor: "Să nu se confunde necesităţile stilului cu intenţia, pe care nu o am, de a insulta." 
Tudor Arghezi  

Vadim Tudor dezimunizându-se

Amestecate profund în destinul politic al românilor, precum trupul Anei lui Manole în zidul prăvăliei unui arab evazionist sau aidoma sângelui ciobanului care, refuzând să-şi reguleze în grup oaia preferată, a ales să şi-l vândă unui Centru de recoltare din Bulgaria, vorbele de duh ieşite din gura lui Corneliu Vadim Tudor nu i-au convins totuşi pe cei din Parlamentul European (PE), care l-au trimis pe tribun să-şi primească imunitatea din partea cronicarilor lichelismului autohton.
Desigur, lui Vadim Tudor nu i se poate găsi vreo vină din faptul că a încercat - şi el ca tot clovnul - să facă din spectacolul încercării reprezentanţilor autorităţilor Statului de a-i evacua Partidul din sediul pe care îl ocupa în mod abuziv, un exemplu pentru felul în care un patriot adevărat ştie să apere o cauză pentru care merită să te sacrifici, sau măcar să arunci un potop de înjurături şi un pahar cu apă asupra "agresorilor".
Nici măcar faptul că şi-a folosit imunitatea pentru a se fofila când a văzut că se îngroaşe gluma, nu i se poate reproşa onorabilului nostru europarlamentar care a reprezentat până acum cu cinste toate dejecţiile ţării noastre în PE. "Deşi absent la majoritatea lucrărilor, Vadim Tudor a încercat să profite de pe urma statutului de membru al PE încercând să folosească în continuare WC-ul rezervat minorităţilor. La Bruxelles nu merge să te pişi unde-ţi vine, nu păcăleşte pe nimeni", a comentat un pedelist antipatic care se uită chiorâş la oricine nu-i recunoaşte geniul politic, pe nume Cristian Predator Dinosaurus. Cel mai interesant lucru legat de refuzul PE de a-l ascunde pe tribun în continuare sub cupoala sa de procesul care i se pregăteşte acestuia în ţară, îl reprezintă faptul că în documentul care i-a pecetluit soarta, se arată că circumstanţele în care a avut loc punerea poalelor în cap la care s-a pretat (pentru a câta oară?) Vadim Tudor nu are nicio legătură cu activităţile partidului său, "căci acesta a început (în mod democratic) să se ameninţe pe sine însuşi după ce a epuizat întreg spectrul politico-economico-social. Iar, cine se mai îndoieşte de faptul că Vadim Tudor este un martir al celor care votează împotriva intereselor eterne ale României pe ducă, nu are decât să ia aminte la şutul în cur pe care trufaşa Europă i-l aplică unui asemenea rarisim exponent al nepieritoarei noaste nesimţiri în starea ei cea mai pură.
Şarjă de S-M C.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sinceritatea e mai bună decât toate.