21 mai 2012

Politica ruinează până şi cele mai sincere sentimente

Victor Ponta nu poate curma suferinţele Robertei Anastase
Motto-ul vitriolurilor: "Să nu se confunde necesităţile stilului cu intenţia, pe care nu o am, de a insulta." 
Tudor Arghezi 


Dragoste cu năbădăi între Ponta şi Anastase
Pentru că toate trebuie să aibă, nu-i aşa, un fals început, războiul civil româno-pedelist din care se va alege pleava uselistă de neghina lui Băsescu a trebuit să-şi treacă în cont lovitura de începere prin dezvăluirile făcute de Baba Chioara de la Muncă care o vizau pe "Pisi".
Apelativul "Pisi" - chiar dacă va trebui să-i dezamăgim pe cei care ţineau pumnii fufelor useliste pentru ca una din ele să-l primească în mod public, pe cât de subversiv, pe atât de incitant - a fost, în mod categoric şi definitiv, adjudecat de una dintre cele mai mari aşa-zise hoaţe prinse şi violată în grup din istoria viselor erotice ale lui Victor Ponta - Berta Anastase, personaj de dragul căruia cel puţin Agatha Christie ar trebui neapărat readusă la viaţă… Roberta este cea care a semnat, din partea PD-L (cine altcineva ar fi putut s-o facă în locul ei în aceste momente grele pentru partidul care a băgat-o în gura lupului?) actul de război total cu bunii din ţara lui Papură Vodă Ponta. În ciuda faptului că opinia publică este intoxicată cu aversiunea dintre Băsescu şi cei mai iubiţi moguli şi baroni ai ţării pe post de mobil declarat al tuturor luptelor interne care ar trebui să ne arunce atâta praf în ochi cât este necesar ca să nu mai vedem cum o mână de nenorociţi care ţin morţiş să ne luăm de mână cu Grecia ne fac vânt în prăpastie, adevăratul motiv al urii dintre palate se ascunde în schimbul de mesaje dintre "Sisi" (domnişoara preşedinte al Camerei Deputaţilor) şi "Vic" (domnul Prim-ministru).
Acest mister al unei pasiuni atât de puternice - care a avut darul de a le întuneca definitiv minţile celor doi protagonişti - încât numai o ură de moarte o mai poate încape, a fost scos în sfârşit la iveală de… cine te aşteptai mai puţin. Astfel, pentru a pregăti semnalul de asalt asupra taberei pedeliste, băbătia de la Muncă a fost trimisă în cercetare în cele mai întunecate locuri ale minţii omului de rând, unde se putea presupune că pedeliştii şi-ar ţine armamentul. Deşi, doamna ministru Mariana Câmpeanu - căci despre această secătură este vorba - nu a fost în stare să ajungă acolo unde trebuie şi nici să vadă ce i s-a spus că trebuie să vadă (lucru explicabil, din cauza vârstei) - hoaşca tot a reuşit să dea nas în nas cu câteva unităţi, zeci, sute, mii ş.a.m.d. de biciclete pe care Pisi continuare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sinceritatea e mai bună decât toate.