2 apr. 2012

Ringul politic devine tot mai strâmt pentru profesionişti

Intelectualii victime ale băgatului - wreslingul feminin intervine
Motto-ul vitriolurilor: "Să nu se confunde necesităţile stilului cu intenţia, pe care nu o am, de a insulta." 
Tudor Arghezi 


Preda, Udrea şi Macovei în activitate

Odată răspândită printre primari vestea că la scrutinul din iunie uselimea română va mobiliza toţi morţii şi pe cei ne-născuţi încă pentru a-i scula pe ciocoii vechi ca să-i aşeze în locul lor pe ciocoii şi mai vechi întru oftica definitivă a lui Băsescu, a început cavalcada aleşilor locali la braţ cu camarazii Ponta şi Antonescu.
Mai mult decât atât, cei rămaşi în PDL după primul val de migraţie a cărui semn l-a dat, la urma urmei, o biată Frunză… s-au gândit că ar fi mult mai bine să dea un semnal de luptă internă, probabil, în încercarea de-ai intimida pe cei care ar fi tentaţi să imite gestul dezertorilor. Astfel, doamna Elena Udrea l-a exclus fără milă pe Cristian Preda din Partid "pentru că o prigoană este oricând mai importantă decât o ceată de dragomani aciuaţi pe la curţile europeneşti dar faliţi", a afirmat hâtra blondă a dreptei prealumeşti din fosta RSR, luni, la ieşirea de la coafor…  Doamna deputat consideră că reacţia alergică la şampon a fost agravată de faptul că doamna i-a văzut… blogul lui Preda unde acesta şi-a arătat intenţia (intelectuală) de a-i rupe şi celălalt picior lui Progoană pentru a i-l da independentul dement Nicuşor Dan ca să-l vândă în hala Matache. Drept consecinţă, Udrea a pus dulăii (scuze, a se citi corect, "colegii") să-l "rupă" pe derbedeul din Parlamentul European. "Acest lucru trebuie făcut repede", a spus Elena Udrea, "pentru că mi-a stricat… imaginea şi pentru că i-am tolerat deja prea multe ieşiri care mi-au stricat părul". De dragul integrităţii coafurii primei doamne a PDL-ului au sărit la gâtul lui Preda şi alte putori, între care s-a remarcat Băşina Barbu, preşedintele Organizaţiei de Femei a Partidului, care ştie cel mai bine cum trebuie să iei principiul în gură "atunci când vrei să fi respectată de toată lumea".
Singurul umanoid care a avut curajul să o ia de păr pe Udrea a fost necoafata Monica Macovei, replicând: "Propunerea excluderii lui Preda vine de la o curvă ca să acopere orgiile organizatorice şi de strategie ale Organizaţiei Loco care face excluderi doar pentru un moft al ei". Apropo, a mai fost şi declaraţia lui Palelogu-mic care a zis că l-a surprins pe Prigoană la WC încercând să şi-o bage în poza lui Cristian Preda, însă fapta se mai cercetează încă...
Şarjă de S-M C.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sinceritatea e mai bună decât toate.