10 apr. 2012

Îndrumările spre o viaţă plină de păcat depăşesc posibilităţile noastre

Biserica se nevoieşte cu colul uterin
Motto-ul vitriolurilor: "Să nu se confunde necesităţile stilului cu intenţia, pe care nu o am, de a insulta." 
Tudor Arghezi 

Irineu Bistriţeanu smerindu-se
Cu înţelegere deplină asupra faptului că tradiţiile pastorale ale românilor (cel mai desăvârşit neam lăsat de pe pământ rezultat din împreunarea unui cozonac cu o pască) sunt ancorate în chip minunat în zona crăpelniţei, Irinel Bistriţeanu şi-a mărturisit păcatele (în venă).
Pentru rigoare, cel care a dat tonul acestei mărturisiri a păcatelor dusă până în pragul instigării la păcat - fără precedent în istoria Bisericii Ortodoxe Române (BOR) care se împleteşte în mod fericit cu cea a Securităţii - nu a fost Prea Înalta Faţă Bisericească Stricată Irinel Bistriţeanu, cel care l-a canonizat, din greşeală, în locul drept-credinciosului Gigi Becali, pe revoluţionarul mitropolit aromân Andrei Şaguna, care nici măcar n-avea boală pe unguri. Acest meritul aparţine unui curvar notoriu, Înalt Potenţa Sa Laurenţiu Streza, recunoscut pe plan… vertical pentru problema sa cu Ungaria şi cu vaccinurile de prevenire a cancerului de col - pentru a căror dispariţie de pe faţa pământului se roagă fierbinte.
Despre domnia sa circulă zvonuri care îl creditează drept deţinător al recordului absolut în privinţa numărului de avorturi provocate în rândul ibovnicelor pe care le-a avut de-a lungul prolificei dumnealui supra-sexuale vieţi. Astfel, Laurenţiu Streza (informează aceeaşi binecuvântată sursă de încredere, deja citată, care mai adaugă amănuntul picant că domniei sale nu-i prea plăceau măicuţele pentru că se îmbrăcau prea sexi), Doctor Honoris Cauza al tuturor Maternităţilor din raza sectorului lui Marean Vanghelie şi vecin de arhiepiscopat cu Ionică, prea-securistul mai bine cunoscut sub numele de Andreicuţ stăpân pe cei care îşi fac cruce pe raza Clujului, de asemenea, tată a cincizeci de copii recunoscuţi, precum şi a altor câteva sute (mai ales în Elveţia) pe care n-a mai avut timp să-i recunoască, ar fi autorul moral a mii şi mii de avorturi de-a lungul potentei sale cariere de monah dedicat ridicării BOR pe cele mai înalte culmi de progres, droguri, sex şi civilizaţie. continuare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sinceritatea e mai bună decât toate.