19 apr. 2012

Cei care ne vor binele ar trebui să ne arate mai înainte colţii

Dezvăluiri şocante despre Vampirul Poporului
Motto-ul vitriolurilor: "Să nu se confunde necesităţile stilului cu intenţia, pe care nu o am, de a insulta." 
Tudor Arghezi 

Gheorghe Iancu apărându-ne

Gheorghe Iancu, întruchiparea profesionalismului şi a devotamentului faţă de cetăţenii acestei ţări aflaţi cumva la ananghie datorită sistemului servit de ticăloşi, a închinat o cupă din sângele celor pe care îi serveşte, cu ocazia bilanţului pe primele trei luni ale lui 2012.
Cine crede că în ţărişoara noastră n-a mai rămas nici urmă de om onest se înşeală amarnic. Unul dintre aceştia (dacă nu chiar ultimul) este domnul Gheorghe Iancu - cel plin de titluri care mai de care - actualul Avocat al Poporului român de fetuşi-frumoşi lepădaţi pe toate drumurile… Conformist din naştere, devenit apoi contestatar din vocaţie, domnul Iancu s-a gândit să adauge o picătură de culoare (sângerie, desigur) vieţilor celor năpădiţi de nenoroc şi loviţi de damblaua încrederii în faptul că vei putea face şi altceva în România decât să mori cu dreptatea în mână. Astfel, Avocatul Poporului a înregistrat odată cu fiecare petiţie care i-a fost adresată (şi îi vin cu zecile de mii în fiecare an) câte o picătură din sângele jalnicului petiţionar, pentru a spori, chipurile, şansa de reuşită, conform unei presupuse legi pe care Gheorghe Iancu o băga sub nasul credulilor, ajutat fiind de ajutoarele sale din… Transilvania (întrebaţi UDMR-ul dacă mai ţine de România).
Cel mai de neînţeles lucru îl reprezintă lipsa de reacţie înregistrată până acum faţă de această practică nu doar ilegală, dar şi neigienică, având în vedere faptul că Vampirul Poporului (căruia nu întâmplător i se spune "Contele") îi înţeapă pe cei cărora le înregistrează petiţiile cu vârful aceleiaşi roviniete vechi, special ascuţită pentru a putea fi folosită la infinit în modul infam şi diabolic în care acesta (ne) vampirizează.
"Acum că am fost dat în vileag, trebuie să ţineţi cont, înainte de a mă de pentru faptul că noua noastră politică, a Avocatului Poporului, către cetăţean din toate punctele de vedere, se pare că-şi realizează scopul său aberant într-un mod paradoxal (Vorbesc ciudat bampirii ăştia, nu?). Cu cât vin la mine mai mulţi cetăţeni dispuşi să se lase vampirizaţi (numărul crescut de petiţii este un indicator care arată, am senzaţia, ba chiar certitudinea, că instituţia a început să fie cunoscută de cetăţeni - şi că a început şi lor să le placă - să fie utilizată în vederea protejării drepturilor de către cetăţeni) cu atât mai mult o să pot prinde şi eu mai multe puteri pentru a le da cu tifla acestora într-un mod cât mai convingător", a încercat să se apere, cu agresivitatea şi infatuarea specifică celor care sug sângele boborului, bampirul Gheorghe Iancu. continuare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sinceritatea e mai bună decât toate.