4 aug. 2012

Victorie (la Referendum) sau moarte

Eugen Nicolăescu a scuipat în mod repetat
Motto-ul vitriolurilor: "Să nu se confunde necesităţile stilului cu intenţia, pe care nu o am, de a insulta." 
Tudor Arghezi

Nicolăescu scuipându-l
Mai… număraţi ca acum nu am fost şi nu vom fi niciodată. Ceea ce uselimea doreşte prin ampla acţiune de ştergere de pe listă a mase întregi de populaţie care nu se manifestă în sensul pregătirii pentru războiul civil ce va să vie, comandat de domnul Dan Voiculescu - lucru care ne face să fim absolut siguri că nu vor apuca Revelionul pe liste cei care nu îl scuipă pe chelie pe marinar - nu este atât curăţarea României de acele elemente indezirabile care nu sunt capabile să păstreze liniştea necesară ca Guvernul să "lucreze", cât afirmarea în spaţiul public a unor genii politice care s-au specializat în domeniul logicii insuportabile...
Din această adunare ilustră de minţi opace face parte, în mod onorant pentru orice comunitate savantă, şi domnul Eugen Nicolăescu. Domnia sa a studiat iniţial lipsa de scrupule, de obraz şi a celor şapte ani de acasă, precum şi alte soiuri de lipse, însă în momentul de faţă şi-a pus întreaga capacitate de a ne ului cu lucrurile pe care le debitează în slujba apărării dreptului la imbecilitate.
Astfel, acest liberal de cucui în frunte netratat corespunzător, s-a aşezat în faţa unor microfoane (rămase din întâmplare deschise) şi a început să-şi înşire, în cel mai convingător mod cu putinţă pentru psihiatrii, roadele lipsei de activitate cerebrală ale domniei sale.
''Dacă la nivelul Cutrei Constituţionale se va opta pentru varianta A - nu s-au întrunit condiţiile pentru confirmarea rezultatelor referendumului, în speţă - această concluzie va fi comunicată Parlamentului. Parlamentul, tot în baza unei hotărâri a Cutrei, va trebui să decidă modul în care îşi va lua câmpii. Eu cred că în acest moment o singură cale are Parlamentul, şi anume să constate că nu este simetrie juridică între alegerea şi demiterea lui ''a'' mic faţă de ''A'' mare, că este nevoie să fie completată demonstraţia, în sensul de a se finaliza şi demiterea prin varianta B - un al doilea tur de scrutin, un al doilea referendum, indiferent câţi se prezintă la vot, aşa cum este cu al doilea tur de scrutin la alegerea preşedintelui. Dacă până acum, demonstraţia nu a fost dusă până la capăt, în sensul că primei variante nu i s-a opus până acum cea de-a doua, respectiv a treia sau a patra variantă, asta înseamnă că trebuie s-o ducem până la capăt noi cu logica noastră şi atunci să rezolvăm problema în spiritul demonstraţiei corecte şi nu cum ni s-ar părea nouă că e bine. Eu aşa opinez", a explicat savantul, în borâturile de emoţie ale celor prezenţi.
Şarjă de S-M C.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sinceritatea e mai bună decât toate.