22 aug. 2012

Batjocorirea voturilor e un lucru insuportabil

Gâdea, în numele poporului lui, s-a aspaziat
Motto-ul vitriolurilor: "Să nu se confunde necesităţile stilului cu intenţia, pe care nu o am, de a insulta." 
Tudor Arghezi

Mihai Gâdea aspaziindu-se
Redutabila şi respectabila coadă de topor din presă, Mihai Gâdea, care a ajuns să facă exces de zel numai pentru a se menţine în formă, a cedat în cele din urmă presiunilor bunului simţ şi ale datoriei faţă de boii care cască gura la emisiunile postului plin de venin care îl hrăneşte şi s-a metamorfozat în ciocănelul cu care judecătoarea Aspazia Cojocaru a pocnit de masa la care a dat sentinţa batjocoririi voturilor românilor mai români decât ceilalţi (nebatjocoriţi, cel puţin, până acum). Din fericire, Gâdea nu a supravieţuit acestui incident - ca fiinţă, evident - lucru care l-a obligat să-şi reia calitatea de obiect vorbitor programat de stăpânul său la acelaşi loc de muncă.
Aspazierea spectaculoasă a domnului Mihai Gâdea a luat prin surprindere pe toată lumea, inclusiv pe judecătoarea în cauză de la Cutra Constituţională, care a dat undă verde regimului de suprimare a românilor care poartă eticheta "Traian Băsescu", s-ar părea, mai mult din greşeală… Aceasta a declarat, imediat după incident, că s-a speriat atât de tare în momentul în care a simţit că îl are în mână pe domnul Gâdea în loc de obişnuitul ciocănel, încât a încurcat sentinţele…
Încercând să dea toate asigurările necesare jurnaliştilor de la Antena 3 care vroiau s-o vadă moartă pentru ce-a făcut, doamna Aspazia Cojocaru şi-a început pledoaria de punere la zid a lui Băsescu prin angajamentul că nu-l vor recunoaşte pe acesta drept preşedinte legitim nici după ce va da ortul popii, ci numai după ce se va asigura că i-a fost şters numele de pe orice document oficial al acestei ţări. Văzând că acest preambul nu i-a convins pe jurnaliştii în ochii cărora sticlea dorinţa de răzbunare, judecătoarea de le Cutră s-a spălat pe mâini dând vina pe conclavul care a condamnat poporul român la acceptarea în continuare a dictaturii lui Băsescu.
"Am fost intimidată, oameni buni, de nenumărate ori, de serviciile secrete ale lui Băsescu, de acest animal în persoană, de fiicele lui şi de nepoţii lui nenăscuţi. Au fost intimidări groteşti, pe care domnul jurnalist, la care am ţinut întotdeauna ca la ochii din cap, Mihai Gâdea le-a pus în evidenţă - trăgându-se de păr ca să se ridice de pe scaun atunci când a fost nevoie - şi apreciez faptul că şi-a făcut o profesie din a pune la colţ pe oricine nu-i convine domnului Dan Voiculescu. Întrebaţi-l pe onorabilul coleg Predescu, care e o jigodie comunistă pur-sânge, cine a votat şi cine nu a votat. E legal să dai cu ciocănelul (cu Gâdea, scuzaţi). Să fi încălcat legea? Ce să fi făcut? Cu toată mila, am făcut: …Poc!", a spus, printre suspine, doamna judecător.
Şarjă de S-M C.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sinceritatea e mai bună decât toate.