14 aug. 2012

Amestec salvator în treburile interne ale unui stat dependent

Americanii vor să ne suspende interimarul 
Motto-ul vitriolurilor: "Să nu se confunde necesităţile stilului cu intenţia, pe care nu o am, de a insulta." 
Tudor Arghezi

Crin Antonescu răsculat
Răscoala oligarho-mogulo-mitocănească din 2012 a început îndată după ce a plecat de la Palatul Cotroceni - unde se consumă crizele de epilepsie ale falsului preşedinte Spin Absentescu - americanul trimis de curva Hillary Clinton (ieri, mai precis), chiar în incinta uzurpatului locaş.
Dezamăgit că americanii, pe care el, ca român onest i-a aşteptat decenii de-a rândul să vină pentru a lua nişte şpăgi ca să ne lase să ne facem de cap, l-au tratat ca pe un câine care nu mănâncă decât căcat - şi p-ăsta, numai din mâna stăpânului Dan Voiculescu care îl hrăneşte în direct la Antena 3 - domnul Spin Antonescu, în prezenţa a numeroşi pictori, scriitori, reporteri dar şi simplii curioşi care au venit să imortalizeze tristul moment din viaţa ilustrului preşedinte liberal care s-a îmbolnăvit grav de nervi datorită lui Traian Băsescu, a îmbrăcat cămaşa morţii, creată de un reputat designer vestimentar, inspirat după tabloul tematic a lui Octav Pucilă.
Începută la Palatul Cotroceni, răscoala personală a domnului Antonescu s-a răspândit în timpul nopţii de 13 august 2012 la Antena 3 şi în cursul dimineţii următoare, practic, în toată ţara unde este picior de uselist care îşi face de cap în numele exercitării puterii locale. Principala cauză a fost nemulţumirea pensionărimii care, acţionând în strânsă unitate cu bugetărimea, l-a ales pe acest cretinoid paranoic drept cap al răscoalei lor îndreptate împotriva lui Traian Băsescu.
Acesta a fost doar începutul. În următoarele minute revolta s-a extins asupra arendaşilor din Guvernul Românei, care nu s-au arătat vrednici să comită acele ilegalităţi pe care Spin Absentescu le-a cerut în numele mulţimii dornică să se răzbune pe Băsescu. Instantaneu s-au ars steagurile Uniunii Europene şi ale SUA şi au fost atacate cu cartofi (că tot s-au ieftinit) sediile unor ambasade despre care se presupune că ar deţine pământurile patriei, aflat în mâinile lor datorită trădării comise de marinarul beţiv, curvele sale şi cei câţiva lachei ai săi iresponsabili (care le-a dat şi flota, dar şi multe altele chestii). În ceea ce-l priveşte pe domnul preşedinte interimar, pe care nu-l bagă în seamă nici măcar musca de căcat în exerciţiul funcţiunii sale, acesta s-a potolit imediat după ce a trecut efectul drogurilor administrate de Dan Voiculescu. continuare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sinceritatea e mai bună decât toate.