1 iul. 2012

Forţa Guvernului transformă apele în beznă

Hidroelectrica vrea să-i prostească pe "băieţii deştepţi"
Motto-ul vitriolurilor: "Să nu se confunde necesităţile stilului cu intenţia, pe care nu o am, de a insulta." 
Tudor Arghezi

Pişoelectrica solventată
Făcând parte din specia celor care şi-au tăiat gulerele albe pentru a le înlocui cu şmecherii legale, mult mai rezistente la şocurile venite din zona procurorilor anticorupţie, domnul Remus Pişescu a stârnit corbii arondaţi uselimii pentru a ataca nişte active extrem de valoroase.
Din situaţia economică a societăţii Hidroelectrica a reieşit fără dubii (pentru bandiţii care au de executat ordinele guvernului de gherilă economică împotriva intereselor româneşti, condus de Subpilotul Victor Ponta, decorat cu Pin-ul de acces la adunarea Consiliului European în grad de fular Burberry, lipsit de lichidităţi, evident) că tocmai societatea care a adus bani cu lopata la bugetul nenorocit al ţării din… apă - a rămas tocmai ea fără lichidităţi!?
De aceea, domnul Pişescu - un cur pictat de cioară vopsită pe scaunul de preşedinte al Consiliului de Administraţie al Hidroelectrica - avocat specialist în lichidări (pasiunea mai veche a PSD) ţine morţiş s-o convingă pe mă-sa că ideea de insolvenţă nu a fost o soluţie premeditată pentru această biată companie căzută direct pe mâna lui Ponta.
Numit de Victor Ponta în funcţia de preşedinte al Oficiului Participaţiilor Statului şi Privatizărilor în Industrie pentru a îndeplini o misiune de angajare a Hidroelectrica într-un dezastru care se va propaga la scară naţională, Pişat ăsta mai e şi prieten cu un alt găinar cu gulerul tăiat - alt Remus - de data aceasta, Borza, care a preluat Hidroelectrica ca administrator judiciar prin decizia Tribunalului Bucureşti de la statul român, prin Ministerul Economiei. Acest Remus Borgia a îngrozit lumea de pe vremea în care era coleg de facultate cu premierul Victor Ponta şi a răspândit zvonul că "Euro Insol" compania la care visa de pe atunci, va fi capabilă într-o zi să bage spaima în economia românească….
În jurul acestor personaje nefaste se ţese o reţea populată cu nume grele ale uselimii care îşi are înfipte rădăcinile până în acele glorioase timpuri în care comandatul de corupţi Dan Ioan Popescu, se ocupa, în calitate de ministru al hoţiei, de naşterea contractelor cu acei "băieţi mai deştepţi ca niciodată". Acum, pentru că "lupii tineri" ai jafului marca "PSD" au preluat controlul, aceştia vor să mai scoată ceva pe cont propriu de la cei care au ce să le dea în ziua de azi. continuare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sinceritatea e mai bună decât toate.