13 iul. 2012

Agenturilii străine se ia iar de viaţa noastră

România NU poate fi oaia neagră a Europei

Motto-ul vitriolurilor: "Să nu se confunde necesităţile stilului cu intenţia, pe care nu o am, de a insulta." 
Tudor Arghezi

Spin Antonescu ajuns oier
De ce? Simplu - pentru că domnul prim-ministru Victor Ponta a spus (şi încă n-a negat) că: prin demiterea preşedintelui Băsescu începem un nou moment, o nouă epocă în viaţa noastră ca ţară şi dacă nu-l credeţi înseamnă că v-aţi dat cu cei de la Bruxelles pe care îi şantajează Băsescu!
Cum adică cu ce-i şantajează? În primul rând, dând dovadă de felonie, diverşi compilatori care îşi fac veacul turnând otravă în urechile fragile ale oficialilor Uniunii Europene pentru a-i discredita pe cei care îşi vor binele cu orice preţ în numele poporului nătăfleţ, în frunte cu curva beţivă Monica Macovei, au ajuns să ducă neruşinarea băsiştilor până într-acolo încât au început să strige, parcă i-ar fi dus altcineva decât conaţionalii lor la pierzanie, că tripleta de diamant Voiculescu-Ponta-Antonescu ar da şuturi în cur statului de drept şi i-ar da peste mână sistemului judiciar pentru tupeul de a-i fi şifonat (puţin) pijamaua domnului Adrian Năstase.
În al doilea rând - Jos, Băsescu! Celelalte argumente pot fi consultate în compendiul pe care sinistrul justiţiei l-a înaintat Curţii Constituţionale cu intenţia de a le explica acestora de ce ar fi mult mai bine pentru ţară (era să zic "pentru oaie") să-i bage direct în puşcărie pe membrii săi decât să reinstaureze atribuţiile acesteia…
Acum, o dovadă clară de şantaj la care se pretează marinarul nostru naufragiat pe lângă cei care nu înţeleg nevoia neaoşă de băgare a mâinii până la cot în bugetele de stat, pentru a-şi putea satisface încă doi ani nevoia patologică de a se duela cu minunatul său popo' de apă dulce, este cea reprezentată de băgarea nasului european în ciorba, mămăliga, şaorma noastră - indiferent cum i-am spune, tot faptă reprobabilă rămâne - în scopul de a verifica ei cum şi cât va fi în stare uselimea să fure ca să-l împingă pe Traian Băsescu peste… funcţie.
Numai aşa se poate interpreta interesul exagerat pe care l-a căpătat peste noapte modul original de manifestare a democraţiei selective româneşti pentru nişte europeni - de altfel paşnici şi răbdători - care se arată a fi din cale afară de nemţi. continuare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sinceritatea e mai bună decât toate.